Deze vrouw heeft besloten zich uitsluitend aan het huis en aan haar man te wijden, zoals de Bijbel leert

Janine image
door Janine

22 Februari 2023

Deze vrouw heeft besloten zich uitsluitend aan het huis en aan haar man te wijden, zoals de Bijbel leert
Advertisement

De schoonheid van de wereld ligt juist in zijn verscheidenheid. Iedereen wordt bewogen door andere ideeën, principes en instincten. Het interessante aspect ligt juist in het naast elkaar bestaan ​​van meerdere ideologieën. In de hedendaagse samenleving zijn er vrouwen die moeite hebben om aan te tonen dat het niet alleen hun taak is om voor het gezin te zorgen, maar ook om carrière te maken op het werk. Aan de andere kant is er een beweging die "trad-wife”, oftewel traditionele echtgenote, wordt genoemd, volgens welke de vrouw vooral aan het huis en het gezin moet denken.

De hoofdrolspeelster van het verhaal heeft ondanks haar jonge leeftijd besloten om een ​​traditionele huisvrouw te worden en zich te wijden aan het huishouden, te koken en haar man te eren.

via Dailymail

Advertisement

Estee Williams is een 25-jarige vrouw uit Richmond, Virginia. Zelf heeft ze zichzelf gedefinieerd als een traditionele huisvrouw, in feite brengt ze haar dagen door met het huishouden en koken, terwijl haar man, de 23-jarige Conner, aan het werk gaat als elektricien en de figuur van het hoofd van het gezin belichaamt. Als hij thuiskomt van zijn werk, moet hij het appartement zien blinken met eten op tafel, het enige wat hij hoeft te doen is ontspannen na een vermoeiende dag.

De vrouw werkte tot kort voor het huwelijk, maar na de bruiloft koos ze ervoor om huisvrouw te worden. Dit is volgens haar altijd haar streven geweest. Hoewel dit het leven is waar ze altijd van heeft gedroomd, kijkt ze ook positief naar al die vrouwen die ervoor hebben gekozen om aan werken te denken in plaats van aan het stichten van een gezin.

Advertisement

"Ik ben tevreden - legde Estee uit - met een bescheiden levensstijl, de man hoeft niet voor het huis te zorgen. Ik wil dat hij kan rusten als hij thuiskomt van zijn werk, zonder aan iets anders te denken. Hij is de beschermer en financiële ondersteuner van het gezin, terwijl de vrouw degene is die voor het huis en de kinderen zorgt. Ik stem ermee in me op een gezonde manier aan mijn man te onderwerpen. Volgens de Bijbel is dit de rol van de vrouw, ik doe niets anders dan deze leringen op te volgen”.

Er zijn veel mensen die deze levensstijl van haar bekritiseren, in de overtuiging dat het een poging is om terug te keren naar de jaren vijftig zonder rekening te houden met de vooruitgang en verandering van de samenleving. Ondanks haar vele tegenstanders is Estee trots op haar levensstijl en vindt ze dat iedereen naar eigen goeddunken moet leven. Ze heeft besloten om een ​​traditionele echtgenote en huisvrouw te zijn, maar ze neemt vrouwen die prioriteit hebben gegeven aan hun carrière niets kwalijk.

Wat denk jij ervan?

Advertisement