Meisje laat heel lange romp zien in video: "zo reageer ik op degenen die mij beledigen"

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Meisje laat heel lange romp zien in video: "zo reageer ik op degenen die mij beledigen"
Advertisement

De schoonheid van de wereld ligt juist in de uniciteit van de individuen die het bewonen. Een universum vol met allemaal dezelfde mensen zou eentonig zijn. Ieder van ons heeft een andere bouw, fysieke verschijning, karakter en manier van doen, maar niet hierom verschillen we van anderen.

Alleen door deze diversiteit te accepteren is sociale vooruitgang mogelijk. De hoofdpersoon van ons verhaal probeerde daarom haar eigen principes uit te voeren en probeerde zich te verzetten tegen degenen die haar hadden beledigd vanwege haar fysieke verschijning.

via The Sun

emmielovescows/TikTok

emmielovescows/TikTok

Dit is Emmie, bekend op Tik Tok met de nickname emmielovescows, ze is 22 jaar oud en houdt ervan om elke dag haar dansjes op sociale pagina's te posten. In korte tijd wist ze een zeer groot aantal volgers te bereiken, ongeveer 120 duizend. Veel van deze hebben echter waarschijnlijk nooit haar lichaamsbouw opgemerkt, totdat ze een video plaatste die haar volledig uitbeeldde. Mensen dreven de spot met haar vanwege haar uiterlijk.

De video in kwestie toont het meisje gekleed in top en korte broek. Aanvankelijk bleef de camera alleen op haar gezicht hangen, toen legde ze de mobiele telefoon neer die haar hele figuur vastlegde en haar goed gevormde en slanke lichaam liet zien, maar vooral haar zeer lange romp. Juist dit laatste detail heeft de aandacht getrokken van gebruikers, die ervoor hebben gekozen om op een niet bepaald positieve manier commentaar te leveren op haar bouw.

Advertisement
emmielovescows/TikTok

emmielovescows/TikTok

Veel van de reacties onder de video waren onaangenaam, sommigen vergeleken haar met een duizendpoot, anderen vroegen haar met haar armen te zwaaien omdat ze hetzelfde is als de opblaasbare poppen voor autodealers. Ondanks dat er gebruikers zijn geweest die weinig waarderende woorden hebben geschreven, zijn er net zovelen geweest die haar hebben geprezen om haar schoonheid en ironie.

In een latere clip wilde het meisje opnieuw pronken met haar romp, maar het belangrijkste was dat ze benadrukte dat het haar niets kan schelen wat mensen zeggen over haar fysieke verschijning.

We moeten ons niet aanpassen aan een lukraak en vluchtig concept van perfectie, maar gewoon in staat zijn om onszelf te accepteren. Wat vind jij?

Advertisement