Deze 52-jarige grootmoeder wordt het hof gemaakt door mannen die half zo oud zijn als zij

Janine image
door Janine

27 Februari 2023

Deze 52-jarige grootmoeder wordt het hof gemaakt door mannen die half zo oud zijn als zij
Advertisement

Het individu voedt zich met passies, iedereen heeft van jongs af aan natuurlijke neigingen: er zijn er die talent hebben voor sport, voor muziek, dans, schrijven of schilderen. Het fundamentele aspect is echter je niet te verliezen en voortdurend je hobby's te cultiveren. Alleen zo kan men in de toekomst uitblinken in het eigen vakgebied.

De hoofdpersoon van het verhaal is een vrouw die gepassioneerd is door fitness. Dit heeft ertoe geleid dat ze niet alleen een perfecte fysieke vorm heeft gekregen en er jonger uit ziet, maar vooral het hof wordt gemaakt door mannen die half zo oud zijn als zij. Laten we eens kijken.

via Brighthumanity

Advertisement

Charlene Farnsworth, op sociale media bekend onder het pseudoniem model.charlene, is een 52-jarige Canadese vrouw, om precies te zijn uit Ontario, moeder van twee kinderen en oma van een prachtige kleindochter. In de afgelopen jaren is ze steeds meer gepassioneerd geraakt door fysieke activiteit, zodanig dat ze het grootste deel van de week in de sportschool doorbrengt, waarbij ze zich vooral richt op gewichtheffen. Het meest verrassende aspect is dat ze zo perfect gevormd is dat ze voortdurend wordt aangezien voor een fitnessmodel. Bovendien lijkt ze veel jonger, waardoor ze op sociale netwerken wordt overspoeld met berichten van mannen die veel jonger zijn dan zij en die met haar flirten.

"Mensen - zei de vrouw - zeggen me vaak dat ik er jonger uitzie, maar ik ben er vrij zeker van dat dat alleen aan mijn lichaam te danken is. De sportschool heeft me veranderd, dankzij training heb ik niet alleen mijn lichaam, maar ook karakter veranderd. Ik ben niet meer het verlegen meisje dat ik ooit was. Nu heb ik ook talloze bewonderaars. Mijn man is buitengewoon trots op mijn prestaties en is niet jaloers op hen, omdat hij weet dat ik voor hem heb gekozen en ik niemand anders aan mijn zijde zou willen”.

Advertisement

Het verborgen geheim achter haar vorm is niet alleen constante training, maar ook een dieet, ze volgt een bepaald dieet zodat haar gewicht altijd onder controle is. "Ik ben trots op mijn lichaam. Ik denk dat gewichtheffen de beste manier is om fit en slank te blijven, maar vooral om er veel jonger uit te zien dan je bent".

Geloof jij ook dat constant trainen het geheim is om jong en altijd in vorm te blijven?

Advertisement