Ze laat haar haar en make-up doen tijdens de bevalling om er goed uit te zien op de foto's

Janine image
door Janine

24 Februari 2023

Ze laat haar haar en make-up doen tijdens de bevalling om er goed uit te zien op de foto's
Advertisement

Sommige vrouwen zijn bijzonder bezorgd over hun uiterlijk en wijden zich met grote ijver aan de zorg voor hun esthetiek. Het gaat niet alleen om ijdelheid en het verlangen om je aantrekkelijk te voelen, maar ook om het mentale welzijn dat ontstaat als je jezelf mooier ziet. Voor sommigen zou dit ook helpen om vrij veeleisende momenten met minder stress het hoofd te bieden: onder hen is er ongetwijfeld de jonge moeder die heeft besloten om tijdens de bevalling haar toevlucht te nemen tot een visagiste en een kapster, om de bevalling zo goed mogelijk tegemoet te kunnen treden.

via Wales Online

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Carly Temple is 23 jaar en moeder van drie kinderen. Tijdens de eerste en laatste bevalling wilde ze zichzelf een schoonheidsbehandeling geven om de belangrijke gebeurtenis met het beste mogelijke aspect tegemoet te treden. De reden? Ze wilde er niet "bezweet" en vermoeid uitzien op de foto's die ze direct na de geboorte zou maken.

Dus om troost te vinden tijdens de bevalling, maakte ze gebruik van de diensten van een visagiste en een kapster om een ​​perfecte make-up en kapsel te hebben. De twee professionals werkten ook op het moment dat Carly op het punt stond haar dochter Lettie op de wereld te zetten.

Advertisement

Carly Temple is no ordinary mum. As the 23-year-old pushed away in hospital during labour, she had a beautician and a...

Pubblicato da Coventry Live su Martedì 21 febbraio 2023

Volgens de vrouw kon ze door zich mooi te voelen beter met de pijn omgaan en zonder al te veel problemen bevallen. Ze is niet de enige die er zo over denkt: ook Naomi Isted, de vrouw die een zelfbruiner en make-up aanbracht en haar haar liet doen voor de bevalling, zei: "het is heel gemakkelijk om een ​​lui persoon te zijn en je standaard te verlagen wanneer je bevalt. Ik zeg alleen dat als je geen moeite wilt doen, het jouw keuze is.”

Volgens Naomi zou daarom het opgeven van er goed uitzien tijdens de bevalling synoniem zijn met luiheid, terwijl Carly zei dat ze haar "schoonheidsteam" in het ziekenhuis nodig had om "zich goed te voelen". Dus op naar valse wimpers, roze lippenstift en oogschaduw. "Meestal zien vrouwen er na de bevalling zweterig uit. Ik wilde er goed uitzien om me goed te voelen over mezelf." De jonge moeder had al gebruik gemaakt van dezelfde diensten door te bevallen van haar eerstgeborene, JD.

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Bij de komst van haar tweede kind, Slayton, kon Carly zich niet op tijd organiseren, aangezien het moment van de bevalling “bij verrassing” kwam.

"Een van mijn vriendinnen is visagiste. Ik stond om 4 uur 's ochtends op zodat ze mijn make-up kon doen en ging om 5.30 uur naar het ziekenhuis. Ik wilde een natuurlijke huid en een stralende blik. De bevalling duurde vijf uur en ik heb letterlijk één keer geperst: als je er goed uitziet, voel je je goed over jezelf."

Ben je het ermee eens?

Advertisement