16 transformaties gemaakt door de kapper die daklozen een nieuw uiterlijk geeft

Janine image
door Janine

21 Februari 2023

16 transformaties gemaakt door de kapper die daklozen een nieuw uiterlijk geeft
Advertisement

Niet iedereen maakt van het verzorgen van zijn uiterlijk een prioriteit of kan het zich veroorloven om kappers en schoonheidssalons te bezoeken. Onder hen vinden we ongetwijfeld de daklozen, wier uiterlijk onvermijdelijk wordt verwaarloosd vanwege de omstandigheden waarin ze leven. Er zijn echter individuen in de wereld met een hart van goud en onder hen is ongetwijfeld Leandro Matías, de jonge Braziliaanse kapper die heeft besloten om zijn diensten aan enkele daklozen aan te bieden en voor hun uiterlijk te zorgen. Zijn doel is om de minderbedeelden een tweede kans te geven zonder persoonlijk gewin. Niet alleen dat: Leandro gebruikt zijn sociale netwerken om anderen uit te nodigen om kleding te doneren aan daklozen, waardoor hij een inspiratiebron is voor velen. Drie dagen per week gaat de man de straat op op zoek naar mensen om te helpen, nodigt ze vervolgens uit in zijn salon en geeft ze een betere versie van zichzelf. Laten we 16 van zijn nobele werken bekijken.

via leandromatias1984/Instagram

Advertisement

1. Marcos

"Marcos, 40 jaar oud, dakloos en verzamelaar... laten we hem helpen jongens. Hij is binnenkort jarig, als iemand dat wil vieren met kleding, schoenen en boodschappen zal hij dat zeer op prijs stellen."

Advertisement

2. Márcia

"Márcia is een 52-jarige verzamelaar van gerecyclede voorwerpen, ze heeft een baan in de tuinbouwsector nodig, latente haar helpen door te delen."

3. Vertrouwen op de toekomst

"Zodat hij in de toekomst kan geloven... laten we hem helpen jongens."

4. Nieuwe look

"Goedemorgen jongens, we hebben kleding, schoenen en producten voor persoonlijke hygiëne nodig."

5. De vrouwelijke krijger

"Deze vrouw heet Maria, ze is 63 jaar oud, ze snuffelt in gescheiden afvalinzameling voor de kost, ze is een krijger. Ze heeft meubels en boodschappen nodig. Laten we haar helpen, bedankt."

Advertisement

6. Onherkenbaar

"Laten we hem helpen jongens, hij heeft echt onze hulp nodig... kleding, schoenen en boodschappen. Hij leeft op straat, heeft een baan nodig om in zijn levensonderhoud te voorzien."

7. Ongelooflijke verandering

De highlights staan hem goed en zijn een vleugje klasse!

Advertisement

8. Voor en na

"Soms hebben ze gewoon een kans nodig. We hebben echt een baan nodig voor deze dakloze koppels, ze willen gewoon werken zodat ze een huis kunnen huren en van de straat kunnen komen... Laten we ze alsjeblieft helpen, ze bevinden zich in de stad Sorocaba."

9. Als nieuw

Kan gemakkelijk worden aangezien voor een manager. Wat een elegantie!

Advertisement

10. Complimenten Leandro

"God sta deze jongen bij om de mogelijkheid te hebben om zonder ontbering te leven... complimenten aan degene die hem heeft gered!" schrijft een gebruiker. We zijn het er helemaal mee eens.

11. Maria

“Nog een getransformeerde Maria. Als iemand voorraden en producten voor de hygiëne heeft om te doneren, waardeer ik dat.”

Advertisement

12. Model

"Van dakloze tot model."

13. Débora

"Deze vrouw is Débora, ze is 36 jaar oud, ze is dakloos, het slachtoffer van onrecht... Laten we haar helpen haar dochter terug te vinden die uit haar armen is afgenomen."

Advertisement

14. Mamma

"Vandaag viel de keuze voor een schoonheidsdag op deze lijdende moeder... in 48 jaar was ze nog nooit in een kapperssalon geweest... Haar 6-jarige zoon stopte met lopen nadat hij het verkeerde medicijn had gekregen... Laten we haar kinderen helpen."

15. Jonge vader

"Deze man heeft hulp nodig, als iemand kleding, schoenen en mogelijk een Frozen-pop kan doneren voor zijn dochter die gek is op Elsa... Dat waardeer ik enorm."

Advertisement

16. Prachtig

Er is niet veel voor nodig om de schoonheid van een vrouw te herontdekken, nietwaar?

Welke van deze transformaties maakte de meeste indruk op je?

Advertisement