Ze kiest ervoor om de huisvrouw van een miljonair te zijn: ze gelooft niet in de emancipatie van vrouwen

Janine image
door Janine

05 Maart 2023

Ze kiest ervoor om de huisvrouw van een miljonair te zijn: ze gelooft niet in de emancipatie van vrouwen
Advertisement

Het mooie van de wereld ligt in zijn verscheidenheid, in feite is diversiteit het steunpunt waarop de hedendaagse samenleving rust. Het is essentieel om te erkennen dat de ene persoon anders is dan de andere, maar dat iedereen dezelfde rechten moet hebben. Door de jaren heen hebben veel mensen gevochten voor gelijkheid. Onder hen zijn er ook die strijden voor vrouwenemancipatie, dat ook vrouwen een carrière in de werkwereld kunnen hebben. Aan de andere kant zijn er echter ook mensen die niet toegeven aan deze impulsen, die hun leven willen besteden aan het huishouden en de echtgenoot.

De hoofdpersoon van het verhaal behoort tot deze tweede categorie. Ze gelooft namelijk niet in emancipatie van vrouwen en heeft ervoor gekozen om de rol van huisvrouw van een miljonair te spelen.

via The Sun

Advertisement

Soudi is een Engelse vrouw, op sociale media bekend onder het pseudoniem soudiofarabia, die dagelijks op haar profielen deelt hoe ze haar dagen doorbrengt. Haar leven veranderde totaal op het moment dat ze trouwde met Jamal, een zakenman en miljonair uit Dubai. Ze wonen samen in een villa en hij probeert haar alles te geven wat ze vraagt.

Advertisement

De vrouw koos ervoor om niet te werken maar voor het huis en haar man te zorgen. "Ik hoef niet te werken. Ik breng mijn dagen door bij de kapper, thuis, winkelen en in restaurants. Jamal vindt het heerlijk als ik voor mezelf zorg en zijn geld uitgeef. Als hij het druk heeft en zijn dagen niet met mij kan doorbrengen, geeft hij me geld en zegt hij dat ik het moet uitgeven om te kopen wat ik leuk vind. Hij heeft zelfs een paar oorbellen speciaal voor mij ontworpen. Hij vindt het heerlijk om me in de watten te leggen”.

Jamal houdt er van om Soudi te verwennen en betaalt voor alle luxe, ze hoeft zich om welke reden dan ook niet in te spannen of naar haar werk te gaan. "Als we uitgaan - vertelde de vrouw - om uit eten te gaan, neemt hij de lekkerste gerechten die er zijn. We aten een keer gamba's, filet mignon en tiramisu, maar bovenal brachten ze ons een drankje met 24-karaats eetbaar goud erin".

Veel gebruikers, die het leven van deze vrouw zagen, besloten te reageren: "Ik hoop ooit mijn Jamal te ontmoeten" en "Ik ben blij dat je het leven van je dromen kunt leiden". Er zijn er echter ook die de keuze van Soudi niet delen: "Zo zou ik nooit kunnen leven".

Wat vind jij?

Advertisement