Slecht uitgevoerde tatoeages: 17 keer hebben tatoeëerders tekeningen gemaakt die grenzen aan het absurde

Janine image
door Janine

08 September 2022

Slecht uitgevoerde tatoeages: 17 keer hebben tatoeëerders tekeningen gemaakt die grenzen aan het absurde
Advertisement

Wanneer je besluit om een ​​tatoeage te laten zetten, moet je verschillende stappen volgen. Allereerst moet het ontwerp zorgvuldig worden gekozen, vervolgens moet je besluiten op welk deel van het lichaam het moet worden afgedrukt en ten slotte moet zorgvuldig de tattoo-artiest worden bepaald. Dit laatste is fundamenteel, want het is degene die het succes of falen van een tatoeage bepaalt.

Te vaak worden foto's van lelijke tatoeages verspreid op sociale netwerken, die de toeschouwer aan het lachen maken, maar veel minder degene die het bezit. In veel gevallen kan men echter niet alleen de tatoeëerder de schuld geven, maar moet een groot deel van de fout ook worden toegeschreven aan het gekozen onderwerp.

De Instagram-pagina worst_of_tattoos wilde afbeeldingen verzamelen van mislukte tatoeages, waar je echter om moet lachen. Laten we de 17 grappigste ontdekken.

via worst_of_tattoos/Instagram

Advertisement

1. Spider-Man

Hoogstwaarschijnlijk had de tatoeëerder haast en had hij geen tijd te verliezen.

Advertisement

2. De versnellingen

Om precies te onthouden waar de versnellingen van een auto zich bevinden, moest hij ze op zijn arm tekenen. Zijn we er echter zeker van dat ze juist getekend zijn?

3. Minion

Misschien is het de volgende keer beter om te vertrouwen op een tatoeëerder met een vaste hand. Deze tekening is enigszins wazig.

4. De verhoudingen

Verhoudingen zijn waarschijnlijk niet het sterkste punt van deze ontwerper. Aan de andere kant maakte hij echter bijna perfecte cirkels.

5. X-Men

Het personage vooraan is met al zijn gebreken herkenbaar (Wolverine), maar er is wat twijfel over de figuur op de achtergrond.

Advertisement

6. De ninja schildpad

De keuze om Michelangelo, de ninja schildpad, op het puntje van zijn neus te tekenen, duidt op grote moed, maar we weten ook naar welke tekenfilm hij als kind keek.

7. De vlecht

Deze man had als jongere misschien lang haar en voelde het gemis van een vlecht.

Advertisement

8. Nicolas Cage

Misschien hield hij zo veel van de prestaties van Nicolas Cage dat hij hem altijd naast zich wilde hebben.

9. Simpsons

Als er 5 leden van de Simpson-familie zijn, zoals de tenen van een voet, waarom zou je dit dan niet combineren. Misschien heeft hij op de andere tenen de overige personages getekend.

Advertisement

10. Eendracht maakt macht

Afzonderlijk genomen zijn deze tatoeages misschien niet logisch, maar samen krijgen ze hun betekenis. Nooit zoals in dit geval maakt eendracht macht.

11. De punten verbinden

Een tatoeage die je nooit zal vervelen, dit is een geweldig tijdverdrijf.

Advertisement

12. Verschillen

Je moet goed kijken om de verschillen tussen deze twee tekeningen waar te nemen, ze lijken zo op elkaar.

13. Tribale tatoeage

Wie de opdracht gaf was niet erg duidelijk, of de tatoeëerder, die niet wist hoe hij tribale ontwerpen moest maken, wilde het niet riskeren.

Advertisement

14. Jon Bovi

Waarschijnlijk kent de tatoeëerder Jon Bon Jovi, zijn groep en zijn liedjes niet. In dit geval had hij echter ook moeite met het kopiëren van de zin in het Engels.

15. Nike

Als het doel was om het Nike-symbool en de slogan te reproduceren, is dat niet gelukt.

Advertisement

16. Grasmaaier

In dit geval worden de kwaliteit en vaardigheid van de tatoeëerder volledig verborgen door de genialiteit van het ontwerp en zijn positie.

17. T-Rex

Als dit de T-Rex was geweest, had hij de andere dinosaurussen misschien niet zo bang gemaakt.

Welke maakte je het meest aan het lachen?

Advertisement