93-jarige vrouw bindt zich vast aan vleugel van vliegtuig en maakt onmogelijke vlucht: "Ik deed het voor het goede doel" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

08 September 2022

93-jarige vrouw bindt zich vast aan vleugel van vliegtuig en maakt onmogelijke vlucht: "Ik deed het voor het goede doel" (+ VIDEO)
Advertisement

Er is geen leeftijdsgrens om een ​​prestatie te volbrengen, je hoeft er alleen maar naar te verlangen en hard te werken om het doel te bereiken. Betty Bromage, een 93-jarige grootmoeder, weet het maar al te goed, die ervoor koos om geen rekening te houden met haar identiteitskaart en een acrobatische vlucht uitvoerde, vastgebonden, staand, op de vleugel van een vliegtuig (praktijk die wing-walking genoemd wordt), en zorgde voor een nieuw Guinness Wereld Record.

Het is niet de eerste prestatie die de onverschrokken oma heeft geleverd. Hoewel vliegen op de vleugel van een vliegtuig niet bepaald makkelijk is, deed ze het voor een goed doel. Dankzij deze missie kon ze ongeveer 28.000 euro inzamelen om te schenken aan een goed doel, aan de palliatieve hulpverleningsvereniging Sue Ryder.

via Independent

Advertisement
Sky Star News/ YouTube - Screenshot

Sky Star News/ YouTube - Screenshot

De keuze voor deze inzamelingsactie is ingegeven door het feit dat de structuur, naast de enige met slaapplaatsen in Gloucestershire, veel mensen helpt. Door de jaren heen "hebben ze voor mijn schoonzus gezorgd en zijn ze erg vriendelijk geweest voor al mijn vrienden". Dat van de vrouw was daarom niets meer dan een vriendelijk gebaar om het Sue Ryder Leckhampton Court Hospice te bedanken voor de zorg voor haar dierbaren. "Op mijn leeftijd kan ik niet meer rennen, maar ik wilde een manier vinden om geld in te zamelen. Het begon allemaal toen ik de advertentie voor Crunchie (een chocoladereep) zag. Ik dacht meteen: waarom zou ik het niet proberen, ik zou het best kunnen". Vanaf dat moment besloot ze dit gebaar te maken.

Daarnaast wilde Betty met deze missie laten zien dat ze nog altijd bijna onmogelijke dingen kan en dat leeftijd geen belemmering is, als je ergens diep naar verlangt. “Met het verstrijken van de jaren gaat het niet meer zo makkelijk als vroeger, maar ik wilde het zo graag doen, dat het is gelukt."

Advertisement

Sky Star News/ YouTube

Ondanks wat leeftijdsgerelateerde problemen bleef deze 93-jarige kwieke vrouw niet stilzitten, ze wilde laten zien dat je er gewoon in moet geloven om je dromen waar te kunnen maken. Dat van Betty was een gebaar van moed en altruïsme, maar bovenal kan het een belangrijke zet zijn om de mensheid te overtuigen om anderen te helpen. "Ik vind dat we allemaal goed moeten doen en dat we elkaar moeten helpen, daarom zijn we hier."

Geen eenvoudige prestatie, die van de vrouw, zou jij het geprobeerd hebben?

Advertisement