Tijdens de vlucht werd een man uit zijn eersteklas stoel gestuurd: een nare ervaring

Janine image
door Janine

03 Juni 2023

Tijdens de vlucht werd een man uit zijn eersteklas stoel gestuurd: een nare ervaring
Advertisement

Een van de belangrijkste vervoermiddelen om te reizen is het vliegtuig, omdat je in zeer korte tijd grote afstanden kunt afleggen. Ook in gevallen waarin je veel tijd in de lucht moet doorbrengen, kun je besluiten om eersteklas tickets te kopen. Hier worden passagiers in de watten gelegd, kunnen ze de gewenste maaltijd aanvragen en een film kijken, zodat de tijd sneller voorbij gaat.

Het hoofdpersonage van het verhaal dat we gaan vertellen, had besloten om twee eerste klas tickets te nemen, maar jammer dat het vliegtuigpersoneel haar vriend vroeg om te verplaatsen naar een andere klas, om de plaats vrij te maken en om de bemanning te laten rusten. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement
Danielle Schwab/Facebook

Danielle Schwab/Facebook

Danielle Schwab, op sociale media bekend onder het pseudoniem watergirl8296, had besloten om samen met haar vriend Mikey en haar ouders op reis te gaan. Ze zouden vanaf Londen vertrekken naar Chicago. Om de reis in alle rust te laten verlopen, had ze besloten om eerste klas tickets te kopen.

Toen ze op het vliegveld aankwamen en aan boord gingen van hun vlucht van United Airlines, enkele ogenblikken nadat ze hun stoel hadden ingenomen, kregen ze van de stewardess te horen dat Mikey van eerste klas naar economy zou moeten verplaatsen omdat een steward moest rusten en die stoel nodig had. Danielle's ouders vroegen waarom hij moest verplaatsen. "Ze antwoordden ons - legden het meisje uit - dat op een lijst, die ze ons niet lieten zien, Mikey's plaats was aangegeven en dat hij ergens anders zou moeten gaan zitten, en er geen alternatieven waren. Als hij niet van stoel zou veranderen, zou hij hebben moeten uitstappen en op de volgende vlucht moeten stappen of hij zou gewoon zijn ticket terugbetaald hebben gekregen.”

Advertisement

De hele groep wist niet wat ze moesten doen, totdat ze uiteindelijk de beslissing namen. Ze waren niet van plan om Mikey uit te laten stappen of in zijn eentje van klas te veranderen. Danielle en haar familie besloten de jongen te volgen en allemaal economy te gaan zitten. Natuurlijk vroegen ze zodra ze landden om terugbetaling, wat ze natuurlijk nog steeds niet hebben ontvangen. Bij het horen van het nieuws kwam de luchtvaartmaatschappij zelf tussenbeide en beweerde: "de stoelen die we normaal gesproken reserveren voor bemanningsleden om hun gevraagde rustpauzes te nemen, waren niet beschikbaar in dat vliegtuig, dus moesten we helaas twee klanten een andere klasse toewijzen, anders zouden we zou de vlucht hebben moeten annuleren".

Wat vind je hiervan?

Advertisement