Man poseert voor een fotoparodie van een zwangerschap en pronkt met zijn "babybuik” en wordt een ster op het web

Janine image
door Janine

16 September 2022

Man poseert voor een fotoparodie van een zwangerschap en pronkt met zijn "babybuik” en wordt een ster op het web
Advertisement

We zijn gewend om op sociale netwerken ontroerende beelden te zien van zwangere vrouwen, poserend terwijl ze dromerig hun buik laten zien. Het zijn foto’s die gevoelens opwekken die verband houden met tederheid, die de geneugten van het leven zijn, die positieve gevoelens geven door er alleen maar naar te kijken. Maar welke reactie zouden we hebben als we een man in dezelfde staat zouden zien? Een vader besloot om gefotografeerd te worden met zijn dikke buik om een ​​zwangerschap na te bootsen, een beroemdheid te worden op sociale media en veel sympathie op te wekken bij gebruikers op internet.

via Metro

Advertisement

Francisco Pérez, Paco voor vrienden, heeft twee kinderen en besloot te poseren voor een fotoshoot genaamd “man-ternity”, waarin hij poseerde en pronkte met zijn prachtige “babybuik”. Het idee kwam van zijn fotograaf-vriend Martyn Wilkes, die hem voorstelde een serie foto's te maken die de parodie op een zwangerschap laten zien.

"Ik heb veel werk betreft het moederschap gedaan en ik wilde iets anders doen om de patronen te doorbreken en wat plezier te hebben", zei Martyn. "Ik ken Paco al een paar jaar en ik moet toegeven dat ik vaak grapjes maakte over zijn vrij dikke buik, waardoor hij eruitzag als een zwangere vrouw."

Advertisement

En dus vermaakten de twee zich bij het bestuderen van elk detail van de fotoshoot, van de locatie tot de kleding van Paco, die er alles aan deed om in de mooie rol te komen. Op de afbeeldingen zie je Pérez in een bloemenveld, gekleed in een blauwe sarong, een witte sjaal die de borst bedekt, een bloemenkroon rond het hoofd en vooral het typisch moederlijke dromerige die elke zwangere vrouw uitstraalt. 

Bovendien werden bloemen in een cirkel op zijn buik getekend, samen met de naam “Noelia”. Waarom deze keuze?

Wilkes legde het uit: Paco heeft een 27-jarige dochter genaamd Natalia. Toen ze werd geboren, liet de vrouw van Pérez hem de naam registreren van het meisje, dat ze samen hadden gekozen, namelijk Noelia. Hij schreef echter bij het samenstellen van de officiële documenten in een handschrift dat zo onleesbaar was dat de naam werd aangezien voor Natalia. Dus, om de fout te verhelpen die bijna 30 jaar eerder was gemaakt, besloot Paco te poseren met de echte naam die voor zijn dochter was gekozen.

Wilkes gaf toe dat hij via dit werk publiciteit voor zijn werk hoopte te krijgen, maar dat het hoofddoel was om mensen te vermaken en dat is hem grotendeels gelukt: "Het belangrijkste wat ik wilde bereiken was mensen aan het lachen maken."

Aangezien de hilarische foto's beroemd zijn geworden op internet, is het doel ongetwijfeld bereikt, mede dankzij het grappige bijschrift dat is gekozen om de afbeeldingen te begeleiden, gegroepeerd onder het album "Wachtend op Noelia".

"Het kostbaarste in dit leven is om onze schoonheid door te geven... om het meest ongelooflijke geschenk te ervaren dat moeder natuur ons heeft gegeven. Paco verwacht een mooi meisje genaamd Noelia, die slechts 5 weken verwijderd is van haar geboorte, zijn droom vader worden komt eindelijk uit."

Moest jij lachen om Paco te zien "wachten" op Noelia?

Advertisement