Zijn lactose-intolerante huisgenoot steelt zijn eten uit de koelkast en hij neemt wraak

Janine image
door Janine

31 December 2022

Zijn lactose-intolerante huisgenoot steelt zijn eten uit de koelkast en hij neemt wraak
Advertisement

Samenleven met mensen buiten je familie is niet gemakkelijk. Het eerste dat moet gebeuren, is regels opstellen die ervoor zorgen dat het samenleven voor iedereen vreedzaam verloopt. In feite gaat samenwonen vaak gepaard met obstakels, die leiden tot haperende relaties, meestal hebben deze geschillen de koelkast en het voedsel erin als protagonist.

Als je iets koopt, legt degene die het gekocht heeft het vaak op zijn plek in de koelkast. Het komt echter vaak voor dat iemand die niet om deze verdeling geeft, ook het voedsel van anderen gebruikt. Dat is wat deze jongen overkwam, die echter op een heel bijzondere manier besloot wraak te nemen. Nu zal zijn kamergenoot twee keer nadenken voordat hij iets van hem pakt, zonder toestemming.

De hoofdpersoon van het verhaal wilde zijn verhaal kwijt in een post op Reddit. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

via gottmilk/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Deze man deelt een appartement met twee andere mensen. Toen ze gingen samenwonen, kozen ze er alle drie samen voor om alle uitgaven gelijk te verdelen, behalve het eten. Ieder zou voor zichzelf boodschappen hebben gedaan en zijn naam op zijn producten hebben gezet, zodat niemand zich kon vergissen.

"Ondanks vastgestelde regels, was een van de huisgenoten constant mijn eten aan het stelen. Als ik thuiskwam van mijn werk, vond ik vaak dat mijn gedeelte leeg was. Het gebeurde vaak dat mijn spullen snel op waren, vooral mijn pakken melk. Ik kocht altijd amandelmelk, omdat ik de smaak lekker vind. Maar het leek te snel op te raken, ook al dronk ik het maar een of twee keer. Ik merkte al snel dat iemand mijn voorraden meenam zonder mijn toestemming te vragen”.

De hoofdrolspeler van het verhaal confronteerde de kamergenoot van wie hij dacht dat hij zijn eten had gepakt, en zei hem dat hij hem in ieder geval op de hoogte moest brengen. Deze laatste ontkende het echter en benadrukte dat hij het nooit had gedaan. "Maar toen ik mijn melkfles weer bijna leeg vond, bedacht ik een oplossing."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Toen hij zag dat de onlangs gekochte fles al bijna op was, koos hij ervoor om een ​​plan te bedenken om zijn kamergenoot een lesje te leren. "Ik dronk wat er over was van de amandelmelk en vulde de fles met gewone melk. Hij is lactose-intolerant en kon het niet drinken, maar ik deed het alleen om aan te tonen dat hij mijn spullen pakt. Toen ik de volgende dag thuiskwam, schreeuwde hij tegen me en zei dat het mijn schuld was dat hij de hele dag op het toilet zat met hevige buikkrampen."

Ondanks het bewijs kon hij zich niet langer verstoppen en moest hij toegeven dat hij van tijd tot tijd andermans voorraden afpakte zonder toestemming te vragen. Wie weet of hij zijn lesje zo heeft geleerd...

Is jou ooit zoiets overkomen?

Advertisement