x
Voor en na: 16 mensen die geweldige…
Hij registreert video's waarin hij doet alsof hij dood is: hij doet het zo goed dat hij op tv wordt gecast Ze maakt het huis van haar partner schoon en ontdekt het bedrog:

Voor en na: 16 mensen die geweldige transformaties hebben ondergaan

02 November 2022 • Door Janine
16.858
Advertisement

Tijdens de groei veranderen we vaak aanzienlijk. Wanneer we van de pubertijd naar volwassenheid gaan, kan het gebeuren dat we bijna een metamorfose ondergaan, zo sterk dat je niet langer wordt herkend.

Je kunt willekeurig besluiten om bepaalde elementen te veranderen, zoals de keuze van een ander kapsel of de kleur van het haar, maar sommige transformaties worden uitsluitend bepaald door het verstrijken van de tijd en hier heb je geen controle over.

Hier zijn 16 afbeeldingen van individuen die, opgroeiend, echt een ander persoon lijken te zijn geworden, zozeer zelfs dat ze onherkenbaar zijn.


1. Pubertijd

Vaak staat de pubertijd je niet toe om het beste van jezelf te geven, maar na verloop van tijd is dit meisje er echt in geslaagd tot bloei te komen. Ze is drastisch veranderd.

2. Sportschool

foto: Mjz11/Reddit

In 2 jaar tijd is er veel veranderd. Niet alleen laat zijn gezicht zien dat de tijd is verstreken, maar hij lijkt ook vele dagen in de sportschool te hebben doorgebracht omdat hij veel gespierder is geworden.

Advertisement

3. 17-30 jaar

De stijl is nog steeds hetzelfde, maar de look is totaal anders. Ze lijkt jonger te zijn geworden, je zou niet zeggen dat er 13 jaar zijn verstreken.

4. Kapsel

Ze veranderde niet alleen compleet van look, maar ze liet ook haar haren die ze eerder kort droeg, groeien. In 8 jaar tijd (14-22) werd ze een ander persoon.

5. Look

Ze veranderde alleen van look, maar dat was genoeg om op een andere persoon te lijken. Ze draagt geen bril meer, leerde make-up te dragen en veranderde haar kapsel.

Advertisement

6. Veranderingen

"Als ik mijn ogen sluit, zie ik mezelf nog steeds zoals ik was toen ik 14 was". Op de afbeelding links is ze 14 jaar oud en rechts 24. Als je haar als tiener had gezien en haar na 10 jaar weer had ontmoet, zou je haar niet hebben herkend.

7. Vrouw

In 4 jaar tijd ging ze van een meisje naar een echte vrouw. Ze heeft geen pony meer, draagt geen bril meer en veranderde van haarkleur.

Advertisement

8. Glimlach

De glimlach is niet veranderd, maar al het andere wel. In 10 jaar tijd, van zijn 18e tot zijn 28e, koos hij ervoor om zich in te zetten en af ​​te vallen. Hij is een totaal ander individu, als iemand hem zou ontmoeten zou hij hem niet herkennen.

9. 15 vs 30

Geen groot verschil, maar toen hij 30 werd, besefte hij dat hij moest stoppen met het gebruik van de stijltang.

Advertisement

10. 16 vs 25

"Mijn vriendin vroeg me om een ​​foto te plaatsen van hoe ik op mijn 16e was en hoe ik nu ben op mijn 25e". Een duidelijke verandering, niet alleen in haarkleur.

11. Beter in je vel zitten

"Nu zit ik beter in mijn vel”. In twee jaar heeft hij hard gewerkt om zijn vorm te verbeteren. Hij lijkt erin geslaagd te zijn.

12. Liefdadigheid

"Ik heb mijn haar 3 jaar lang laten groeien nadat ik hoorde dat je het aan een goed doel kunt geven dat pruiken maakt." Nu moet hij het weer laten groeien.

13. Motiverende boodschap

"Ik deel deze foto als een motiverende boodschap. Er zit iets minder dan 2 jaar tussen deze foto's. Zittend op dezelfde plek, alleen een compleet andere levensstijl. Ik ben nu veel slanker."

14. Kapsel

Het eerste wat ze deed was haar kapsel veranderen, aan de rest dacht ze later.

15. Mentaliteit

"Mijn verandering was niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Mijn mentaliteit is veranderd, ik heb geleerd hoe belangrijk het is om doelen te stellen en deze te bereiken, maar bovenal heb ik geleerd hoe ik mijn gewoonten kan veranderen. Door deze houding heb ik vooruitgang kunnen boeken in mijn carrière en met relaties".

16. Outfit

In slechts drie jaar tijd lijkt ze rechtstreeks van kind naar vrouw te zijn gegaan. Misschien was het ook te danken aan haar outfits. Deze verandering leidde er ook toe dat ze op de omslag van haar schoolcatalogus belandde.

Heb je ook een duidelijke verandering ondergaan toen je opgroeide?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt