x
Hij registreert video's waarin hij doet…
Hij vergeet het antwoord op de beveiligingsvraag: hij heeft geen toegang meer tot zijn bitcoin-account van $1,8 miljoen Voor en na: 16 mensen die geweldige transformaties hebben ondergaan

Hij registreert video's waarin hij doet alsof hij dood is: hij doet het zo goed dat hij op tv wordt gecast

03 November 2022 • Door Janine
1.491
Advertisement

Iedereen laat in de loop van zijn leven zien dat hij bepaalde aangeboren vermogens heeft die superieur zijn aan anderen, er zijn er die een natuurlijke aanleg of een echt talent hebben voor specifieke activiteiten, zoals degenen die zonder ooit een les te hebben gevolgd op sublieme wijze kunnen zingen of die er met gemak in slagen hun stem te moduleren, of die zonder het ooit te hebben geprobeerd meteen grote vaardigheden in de sport laten zien.

De vaardigheden van individuen zijn talrijk en verborgen, maar het echte keerpunt zou zijn om ze in een baan te kunnen veranderen, op deze manier is het mogelijk om het nuttige met het aangename te combineren. Net zoals deze man deed die zo goed is in urenlang stilzitten dat hij werd ingehuurd door de producenten van een tv-serie. Laten we eens kijken hoe het mogelijk was.

via: Dailymail

foto: TikTok

Zijn naam is Josh Nalley, 42 jaar, uit Kentucky en dankzij zijn passie slaagde hij erin om aangenomen te worden op televisie. Op zijn TikTok-pagina publiceert hij dagelijks video's waarin hij "doet alsof hij dood is", en urenlang roerloos blijft. Dit vermogen heeft hem in staat gesteld een echte verandering in zijn leven aan te brengen. Het meest hilarische aspect van zijn clips is de ironische bedoeling, ondanks het feit dat alleen een man wordt afgebeeld die zich niet beweegt.

Op een ochtend opende hij zijn computer en vond een e-mail van CBS, een televisiezender, waarin werd uitgelegd hoe ze zijn optredens op zijn Tik Tok-account hadden gezien en hem een ​​rol wilden aanbieden in de tv-serie CSI. Aanvankelijk dacht hij dat het maar een grap was, maar toen besefte hij dat het echt waar was.

"Ik geloofde het eerst niet, maar ze namen me mee naar Californië. Het bleek dat Mario Van Peebles de regisseur was van die aflevering, dus naast dat ik in de show werd gecast, ontmoette ik hem ook, wat geweldig was".

foto: TikTok

Josh praat niet graag voor de camera's, maar hij vond zo een perfecte manier om op tv te kunnen verschijnen, zonder zijn mond te hoeven openen. De producenten van de serie waren verbaasd over het vermogen om lange tijd roerloos te blijven. Zodra ze zijn vaardigheid zagen, verspilden ze geen tijd en besloten om hem te bellen en hem een ​​rol in de serie te geven.

Josh gebruikte zijn talent om "beroemd" te worden. Is het jou ook gelukt om van je passie je werk te maken?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt