Hij wint $30 miljoen en ontvangt de prijs terwijl hij een kostuum draagt, zodat zijn familie hem niet herkent

Janine

27 November 2022

Hij wint $30 miljoen en ontvangt de prijs terwijl hij een kostuum draagt, zodat zijn familie hem niet herkent
Advertisement

Iedereen zou in het leven zijn verlangens willen bevredigen, dat wil zeggen dat alles waar je over hebt gedroomd ooit werkelijkheid zal worden. Vaak is dit echter alleen mogelijk als je over voldoende geld beschikt. Om deze reden wordt het bijna verplicht om te hopen de loterij te winnen. Als dit ooit zou gebeuren, moet je voorzichtig zijn tegen wie je het zegt, want velen zouden zich tot de winnaar kunnen wenden en om een ​​geschenk te vragen, zoals reizen, huizen, auto's of zelfs gewoon geld.

Om dit alles te voorkomen, heeft deze man, die ongeveer 30 miljoen dollar heeft gewonnen, ervoor gekozen om incognito te blijven. Om niet herkend te worden, koos hij ervoor om de prijs van top tot teen vermomd op te halen.

via Gxcaipiao

Advertisement

gxcaipiao

Deze man, die zich voorstelde als meneer Li om zijn identiteit geheim te houden, besloot op een dag om 40 loten te kopen in een winkel in Litang, een stad ten oosten van de regionale hoofdstad Nanning, die elk heel weinig kosten. Het bijzondere is dat ze allemaal dezelfde zeven nummers hadden: 2, 15, 19, 26, 27, 29 + 2, een combinatie die hij al jaren speelt.

Toen hij besefte dat hij veel loten had met de winnende nummers, aarzelde hij niet en nam hij een rechtstreekse trein naar de hoofdstad om zijn winst op te halen. Hier deed zich echter een probleem voor: om te voorkomen dat iemand hem om geld zou vragen zodra hij hoorde van de overwinning, besloot hij het geheim te houden, en onthulde de gebeurtenis zelfs niet aan zijn vrouw en zoon.

gxcaipiao

Het grootste probleem zou echter zijn ontstaan ​​toen de cheque werd geïnd, dus het was noodzakelijk om niet te worden herkend. Op dat moment ging een lampje branden en kwam hij op een geniaal idee: de prijs innen door zich te verstoppen onder een compleet grappig geel kostuum.

Nadat hij de cheque had geïnd, gaf meneer Li een interview waarin hij uitlegde waarom hij het geheim wilde houden, zelfs voor zijn familie: "Ik heb het mijn vrouw en zoon niet verteld uit angst dat ze te zelfgenoegzaam zouden zijn en niet hard meer zullen werken in de toekomst. Ik wilde niet dat ze er tevreden mee zouden zijn”.

Denk je dat hij er goed aan heeft gedaan om de winst verborgen te houden?

Advertisement