x
Verrassende dingen: 17 objecten die…
Ze neemt ontslag met een briefje voor haar baas die haar niet waardeert:

Verrassende dingen: 17 objecten die ongelooflijk groter zijn dan normaal

17 November 2022 • Door Janine
2.562
Advertisement

Elke keer dat een object, een vrucht of een dier wordt genoemd, met onze ogen dicht, twijfelt onze geest er niet aan en creëert er onmiddellijk een beeld van. Hij weet goed met welke vorm hij het moet associëren, maar bovenal stelt hij een dimensie en een gewicht vast, uitsluitend gebaseerd op de werkelijkheid en op zijn eigen kennis.

Er zijn echter altijd uitzonderingen en verwachtingen worden omver geworpen. In deze gevallen zullen we iets vinden dat qua vorm, kleur en, als het iets is om te eten, smaak, weerspiegelt wat we weten, maar de grootte zal onverwacht zijn. Hier is een lijst met 17 objecten die ongelooflijk veel groter zijn dan normaal.


1. Konijntje

foto: Reddit

Dit meisje wilde haar konijn graag op schoot houden, jammer dat hij groter is dan zij. Wie weet hoeveel ze hem te eten geeft…

2. Blad

Alleen het blad van deze boom is zo groot als zijn stam. Afgaande op dit detail zou de boom gigantisch moeten zijn.

Advertisement

3. Broek

Een werkelijk gigantische broek, in plaats van kleding lijkt het een gordijn.

4. Eekhoorn

Deze eekhoorn blijft zeker niet onopgemerkt als hij van boom naar boom springt. Hij moet echter goed letten op de takken die hij kiest, als hij er een vindt die niet erg dik is, loopt hij het risico dat het onder zijn gewicht afbreekt.

5. Reep chocolade

foto: Reddit

Een reep bijna net zo groot als hij. Zo'n stuk chocolade kan een heel gezin voeden. Laten we hopen dat hij het niet helemaal alleen opeet.

Advertisement

6. Kat

Deze kat is zo groot dat hij eruitziet als een driejarig kind. Hij is zo groot als de hele romp van het meisje.

7. Avocado

Een exotische vrucht. Een avocado is meestal klein van formaat, in dit geval is hij groter dan het gezicht van de persoon die hem heeft gekocht. Wie weet hoeveel tosti’s met avocado hij kan maken.

Advertisement

8. Kat

foto: Reddit

Deze kat is echt gigantisch, zijn kooi zal enorm zijn. ’s Nachts moet hij noodzakelijkerwijs op een tweepersoonsbed gaan slapen, helemaal voor zichzelf.

9. Kristal

Een ietwat groot kristal, deze man die een gigantische edelsteen heeft gevonden, zal heel veel ringen kunnen maken.

Advertisement

10. Pizza

Het lijkt bijna op een deken. Deze pizza zou hem helemaal kunnen bedekken. Het duurt uren om alles op te eten. Als dit maar een schijf is, wie weet hoe groot de hele pizza dan is.

11. Bosbessen

foto: Reddit

Bosbessen zijn meestal erg klein, ongeveer zo groot als een snoepje, maar deze lijken te groot. Twee nemen de hele hand in beslag.

12. Paddenstoel

Door zijn buitensporige afmetingen is het moeilijk te begrijpen wat het is, maar het is een paddenstoel. Het kan voor veel mensen als saus voor een bord pasta worden gebruikt.

13. Hond

Deze hond is veel groter dan zijn baasje. Met z’n tweeën op de bank zitten ze krap. Het is waarschijnlijk zijn mandje. De eigenaar zou er bijna op kunnen paardrijden.

14. Jackfruit

Deze jackfruit is groter dan haar hoofd, hij past nooit in een tas. Iedereen die het wil kopen, moet extreem gespierd zijn, anders zou het lastig kunnen zijn om het mee naar huis te nemen.

15. Zonnebloem

Het lijkt het verhaal van “Jaap en de bonenstaak”, alleen is het in dit geval een zonnebloem, wie weet of je door erop te klimmen een fantasiewereld kunt bereiken waar je de kip kunt vinden die gouden eieren legt.

16. Kopje

Als je 's ochtends je bed niet uit kunt komen, heb je een kop koffie van dit formaat nodig. Er zit zoveel vloeistof in dat het de dorst van een hele stad kan lessen.

17. Aardappelen

Gigantische rode aardappelen. Wie weet hoeveel gnocchi (typische pasta gemaakt met aardappelen) er mee gemaakt kunnen worden?

Heb je ooit zoiets gezien?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt