17 objecten die getuigen van de immense creativiteit van sommige mensen

Janine image
door Janine

14 November 2022

17 objecten die getuigen van de immense creativiteit van sommige mensen
Advertisement

Veel mensen slagen er niet in om hun verbeelding voorbij objecten te projecteren, als ze een stoel voor hen zien, zal het altijd een stoel zijn, met een enkele functie. Individuen met een grote creativiteit daarentegen stellen geen grenzen. Hun ogen zien één ding, maar de geest begint onmiddellijk te werken en stelt zich alle mogelijke en extravagante ontleningen voor die een product kan hebben.

Hier zijn 17 objecten die laten zien hoe sommige individuen in staat zijn om iets normaals te nemen en het volledig te transformeren, soms zelfs van functie te veranderen.

1. Pizza

1. Pizza

PxN13/Reddit

Een keuze die in sommige Europese landen misschien niet graag wordt geaccepteerd, maar deze pizza is gemaakt met een "hele maaltijd" erop: als je van het midden naar de rand gaat, ga je van het voorgerecht naar het dessert. Weten we zeker dat gefrituurde inktvis goed samengaat met Oreo? Misschien geen goede smaak, maar wel creativiteit.

Advertisement

2. Hoorn

2. Hoorn

danruse/Reddit

Wellicht speelt de eigenaar van deze badkamer in de band, in de sector koperblazers. Hij had misschien een hoorn over en besloot die als toilet te gebruiken.

3. Koptelefoon-octopus

3. Koptelefoon-octopus

Zew5/Reddit

Ze hebben een hele bijzondere bluetooth-koptelefoon gemaakt, het lijkt alsof de tentakel van een octopus uit de oren komt.

4. Kat

4. Kat

novasanity/Reddit

De eigenaar van deze kat heeft hem in bad gedaan. Terwijl hij het aan het drogen was, en zag dat de natte vacht elke gewenste vorm aannam, koos hij ervoor om er een dinosaurus van te maken.

5. Jeans

5. Jeans

Colar/imgur

Hij had nog wat versleten spijkerbroeken over, maar die wilde hij niet weggooien, dus bedacht hij om die te gebruiken om zijn bank te bedekken.

Advertisement

6. Oordopjes

6. Oordopjes

desertmamba/Reddit

Je weet nooit wanneer het tijd is om een ​​dutje te doen, maar vooral weet je niet hoeveel chaos ons zal omringen als we willen slapen. Om deze reden bedacht ze om altijd oordopjes bij zich te hebben.

7. Keuken

7. Keuken

tmc2996/Reddit

Een zeer interessante keuken, het is ongetwijfeld uitgevonden om ruimte te besparen. Er is alles wat je nodig hebt: fornuis, gootsteen en koelkast.

Advertisement

8. Vlechten

8. Vlechten

oireisen/Reddit

Ze had veel vrije tijd, ze zag het lange haar van de hond dus besloot ze een mooie vlecht te maken.

9. Bus

9. Bus

feiyuec2/Reddit

De deur van de bus was kapot, maar de chauffeur kreeg een idee en verving hem door een deur die hij thuis had. Het lijkt de keukendeur wel.

Advertisement

10. Theepot

10. Theepot

SirChancelot_0001/Reddit

Degene die het heeft gemaakt, wilde een beetje verwarring scheppen in de hoofden van de gasten. Het is een theepot in de vorm van een hamburger. Moet je, als je het wilt gebruiken, om thee of een hamburger vragen?

11. Pantoffels

11. Pantoffels

koalabearski2/Reddit

Deze pantoffels beschermen de voet overal tegen, zowel tegen de kou als tegen rondslingerende voorwerpen. De randen van het meubilair zijn gewaarschuwd.

Advertisement

12. Stoel of tafel?

12. Stoel of tafel?

absentlyBlow/Reddit

Er is geen juist antwoord op deze vraag. Als je goed kijkt, zie je dat er beide zijn, de structuur van een stoel ondersteunt een glazen tafel.

13. Bed-motor

13. Bed-motor

Reddit

Een motorliefhebber heeft besloten nooit afstand te doen van zijn auto, zelfs niet als hij gaat slapen. Daarom besloot hij een bed te maken in de kofferbak van deze vrachtwagen.

Advertisement

14. Gitaar

14. Gitaar

ImpressiveEvening374/Reddit

Een zeer extravagante gitaar. Het zal vast leuk zijn om het te bespelen, het lijkt gemaakt te zijn op de voetafdruk van een mythologische figuur.

15. Nagels

15. Nagels

catsncupcakes/Reddit

Ze moest haar nagels laten doen, maar ze was het zat om ze allemaal in dezelfde kleur te hebben. Daarom besloot ze nieuwe decoraties te creëren met een echt banket zoals hierboven afgebeeld: van pasta tot dessert, zonder de groenten te vergeten.

Advertisement

16. De gelaarsde hond

16. De gelaarsde hond

Firekeepr/Reddit

Dit is een waar kunstwerk. Hij nam een paar laarzen en maakte een structuur. Het ziet eruit als een hond.

17. Mater

17. Mater

Crusset/Reddit

Het golfkarretje vond hij niet mooi, het zag er anoniem wit uit. Daarom besloot hij het te transformeren en uniek te maken. Hij verfde het en gaf het de kenmerken van een van de hoofdrolspelers van de animatiefilm "Cars": Mater.

Heb je ooit een gewoon object genomen en er iets anders van gemaakt of het simpelweg verfraaid? Zo ja, wat?

Advertisement