16 ongelooflijke composities die zijn gemaakt met een baard en snor

Janine image
door Janine

15 December 2022

16 ongelooflijke composities die zijn gemaakt met een baard en snor
Advertisement

Een van de belangrijkste voorrechten van mannen is de baard. Velen houden ervan om het te dragen, maar bovenal zorgen ze er met veel zorg voor, waardoor ze verschillende looks creëren, de enige limiet is de verbeelding. Het enige wat je hoeft te doen is het laten groeien en dan je fantasie de vrije loop laten. In sommige extreme gevallen slagen ze er zelfs in om echte voorstellingen te creëren, het zijn bijna schilderijen, in andere laten ze het gewoon groeien tot het bijna de grond raakt.

Hier zijn 16 ongelooflijke composities die zijn gemaakt met een baard en snor.

Advertisement

1. Cirkels en kronkels

Een extreem fantasierijke baard, misschien een beetje moeilijk te kammen als je haast hebt. Wie weet hoe hij die perfecte cirkels heeft weten te maken...

Advertisement

2. Hoe staat een snor bij een vrouw?

Deze vrouw wilde zien hoe ze eruitzag met een snor. Ze maakte ze door haar haren te laten groeien en het vervolgens netjes onder haar neus vast te binden.

3. Een Texaan

Deze man lijkt uit Texas te komen, hij vertegenwoordigt perfect wat in de algemene verbeelding een Texaanse boer is die ontspanned in zijn schommelstoel op zijn veranda zit.

4. Kooi

Deze man wilde een soort schilderij maken met zijn baard. Hij slaagde erin om vorm te geven aan een vogeltje in een kooi.

5. Geen haar, maar wat maakt het uit

Het kapsel krijgt dankzij deze man een nieuwe betekenis. Vroeger was het gebruikelijk om het haar te gebruiken om de gedeeltes te bedekken waar er minder was. Hij bedacht een mode, waarom de baard niet gebruiken om kaalheid te bedekken. Misschien, maar hij overdreef.

Advertisement

6. Een extreem lange snor

Het hebben van zo'n lange snor duidt op een enorme inzet, maar vooral op extreme verzorging. Ze kunnen niet elke dag aan hun lot overgelaten worden, ze moeten worden gekamd en een precieze vorm krijgen.

7. De monteur

Als je zoveel van je werk houdt dat je de indruk wilt hebben dat je altijd een object bij je hebt dat het vertegenwoordigt. Juist daarom heeft deze man zijn snor in een moersleutel veranderd.

Advertisement

8. Halloween

Het kostte hem maanden om zijn kostuum voor Halloween te maken, maar het is hem gelukt. Dankzij de vorm van zijn baard veranderde hij in een kraai. Misschien niet de beste vermomming, maar wel de origineelste.

9. Labyrint

Op zijn zachtst gezegd een ingewikkelde baard, wie weet hoe lang hij er over heeft gedaan om het zo te maken. Maar bovenal, zal het ooit weer normaal worden?

Advertisement

10. Piraat

Als je deze afbeelding observeert, lijkt het of je een echte duik in het verleden neemt, toen individuen aan boord gingen om naar schatten verspreid in de zee te zoeken.

11. Deze outfit doet aan iemand denken

Hij koos er door zijn outfit en snor voor om filmster Charlie Chaplin te imiteren.

Advertisement

12. Een mooi bebaard stel

Eenieder heeft zijn eigen bepaalde look, maar allemaal hebben ze een baard en lange snor om te stylen.

13. Een best wel lange baard

Hij heeft er ongetwijfeld jaren over gedaan om zo'n lange en dikke baard te creëren.

Advertisement

14. Sterren

Misschien heeft hij deze compositie gemaakt ter ere van de vallende sterren van de nacht van Sint Laurentius of voor Kerstmis. Wat het uitstraalt, is een feestelijke sfeer.

15. Vlecht

Een werkelijk modieuze look, de lange baard stelde hem in staat om een ​​mooie vlecht te creëren.

Advertisement

16. De zee

Hij creëerde de zomerse sfeer door het strand, de parasol, de golven en de vissen op zijn baard te maken.

Heb je ooit soortgelijke looks gezien?

Advertisement