"Ik was het zat om schoenen te kopen, dus heb ik mijn favoriete Nikes op mijn voeten getatoeëerd"

Janine image
door Janine

28 November 2022

"Ik was het zat om schoenen te kopen, dus heb ik mijn favoriete Nikes op mijn voeten getatoeëerd"
Advertisement

In de loop der jaren heeft de mode zich steeds meer gevestigd en is het een van de belangrijkste dingen van het leven geworden. Inmiddels let iedereen op zijn outfit, probeer je kleuren bij elkaar te zoeken en de juiste accessoires te kopen. Van alle kleding wordt vooral veel aandacht besteed aan schoenen. Jammer echter dat deze laatste veel geld kosten en vaak in korte tijd beschadigd raken, waardoor we genoodzaakt zijn een nieuw paar te kopen.

Deze man, geconfronteerd met de stijgende prijzen van schoenen, vooral sneakers, heeft een extravagante oplossing gevonden om ze niet meer te hoeven kopen, namelijk een tatoeage te laten zetten.

via Mirror

Advertisement
dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

De stijging van de kosten van schoenen heeft mensen ertoe aangezet zich af te vragen of het echt de moeite waard is om zulke hoge bedragen te betalen voor kleding, die ook maar heel kort meegaan. Onder hen is zeker de man uit Manchester, die ervoor koos om een ​​tatoeage te laten zetten omdat hij het beu was om producten te kopen die in korte tijd verslijten.

Advertisement
dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

Op een ochtend zag de 34-jarige tatoeëerder Dean Gunther een man zijn winkel binnenlopen en hem vragen om schoenen op zijn voeten te "schilderen". Dean observeerde de cliënt en na een paar momenten van aarzeling besloot hij de uitdaging aan te gaan en hem de tatoeage te geven waar hij om vroeg. Een zware onderneming die ongeveer 8 uur duurde.

"Ik wilde de illusie wekken - legt de tatoeëerder uit - dat de persoon Nike Dunk Low droeg, ook al heeft hij blote voeten. Het uit de vrije hand tekenen van de tatoeage was het meest uitdagende onderdeel, omdat de voet niet glad is, dus als je er goed naar kijkt, merk je deze hoogteverschillen. Ook moest ik ervoor zorgen dat alles in lijn en in verhouding was met de contouren van zijn lichaam”.

dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

Een veeleisende onderneming, maar wel een die Dean heeft volbracht. Het lijkt er zelfs op dat de man echte schoenen draagt, je moet goed kijken om te begrijpen dat het maar een tatoeage is.

Het werd bekend gemaakt door Dean zelf, die een video op zijn sociale netwerken plaatste waarin hij laat zien hoe hij de tatoeage maakte. Er zijn veel gebruikers die op deze keuze hebben gereageerd, vooral op een ironische manier. "Op deze manier bespaar je zeker geld, zolang je maar niet op een steen stapt tijdens het lopen", “ik hoop dat je nu sponsor van Nike wordt" of, nogmaals, "als het koud is, wat doe je dan?”

Wat vind je van deze keuze?

Advertisement