55-jarige vader ziet er zo jong uit dat hij wordt aangezien voor de vriend van zijn dochter

Janine

25 November 2022

55-jarige vader ziet er zo jong uit dat hij wordt aangezien voor de vriend van zijn dochter
Advertisement

De jaren gaan voor iedereen voorbij, maar sommigen kunnen gemakkelijk leven met hun verandering, terwijl anderen graag altijd jong willen blijven. Ze hebben een hekel aan grijze haren of de eerste rimpels op hun gezicht. Er zijn echter ook mensen die hun leeftijd gemakkelijk weten te verbergen en veel jonger lijken.

Iedereen zou er jonger uit willen zien dan hij of zij in werkelijkheid is. Blijkbaar is deze vader erin geslaagd, zozeer zelfs dat hij wordt aangezien voor de vriend van zijn geadopteerde dochter, en hij wilde zijn geheim delen.

via Healthy Food House

Advertisement

Zijn naam is Edson Brandao, een 54-jarige vader. Iedereen die hem kent beweert dat niemand zijn echte leeftijd weet te raden, omdat hij er uitziet alsof hij 20 jaar is. Zelf benadrukte hij dat zijn jeugdigheid te danken is aan zijn positieve mentaliteit, lichaamsbeweging, goede voeding en vooral huidverzorging. Hij heeft nog nooit iets gedaan om er jonger uit te zien, maar bovenal heeft hij nog nooit een behandeling ondergaan.

Er jonger uitzien dan je bent kan positief zijn, maar tegelijkertijd kan het een bron van schaamte en onbegrip zijn. Zoals Edson vaak vertelt, wordt hij zelfs aangezien voor de vriend van zijn geadopteerde dochter als hij zijn kinderen meeneemt naar feestjes.

"Mijn vader - vertelt de man - heeft vier kinderen en ik ben de oudste (de anderen zijn 52, 28 en 27 jaar oud), maar op familiefeestjes wordt vaak gevraagd of ik de jongste ben. Een andere keer, toen ik op reis was, werd ik bij de Zwitserse politie aangehouden omdat ze niet geloofden dat ik toen 40 was. Ze namen mijn paspoort en controleerden het, ze waren verrast dat het geen vervalsing was. Zo erg zelfs dat ze wilden weten hoe het kon dat ik er zo jong uit zag”.

Het lijkt bijna alsof de tijd niet verstrijkt voor Edson, ondanks het feit dat hij elk jaar meer kaarsen uitblaast, ziet hij er altijd uit alsof hij 20 jaar is, of iets ouder. Om deze reden heeft hij besloten sociale media te gebruiken om tips te delen over hoe je een jeugdige uitstraling kunt behouden, te beginnen met voeding. Hij legde dan ook uit dat hij geen echt dieet volgt, maar alles probeert te eten, zoveel mogelijk variërend, maar wat niet mag ontbreken zijn groenten. Bovendien moet je constante lichaamsbeweging toevoegen aan een goed voedingsplan. "Mijn echte geheim is om optimistisch te zijn, alles van de positieve kant te bekijken. Daarom nodig ik mensen uit om altijd naar het mooie van het leven te kijken en niet stil te staan ​​bij de problemen".

Wat doe jij om jezelf jong te houden?

Advertisement