Ze heeft al 18 jaar dezelfde spijkerbroek en bekent dat ze 'm nog nooit heeft gewassen

Janine image
door Janine

23 April 2023

Ze heeft al 18 jaar dezelfde spijkerbroek en bekent dat ze 'm nog nooit heeft gewassen
Advertisement

Iedereen is gek op een bepaald kledingstuk, misschien omdat het hem door een speciaal persoon is gegeven, omdat hij het mooi vindt zitten of gewoon omdat het comfortabel zit. Als je moet beslissen hoe je je moet kleden ga je, in plaats van iets nieuws te proberen, voor het veilige en geef je daarom de voorkeur aan een jurk waarvan je zeker weet dat hij comfortabel zit. Een van de meest populaire kledingstukken zijn spijkerbroeken, maar er is er altijd onenigheid geweest over hoe vaak ze moeten worden gewassen.

De hoofdrolspeelster van het verhaal bevond zich midden in dit debat, nadat ze had gezegd dat ze al 18 jaar dezelfde spijkerbroek had en deze nog nooit had gewassen. Laten we het in detail bekijken.

via The Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Sandra Willis is een kinderboekenschrijfster die een bekend gezicht is geworden voor alle kijkers van Channel 4's Steph's Packed Lunch, waar ze regelmatig samen met echtgenoot David te gast is. Tijdens de show besloot ze een bekentenis af te leggen die iedereen verbaasde: ze verklaarde dat ze al 18 jaar dezelfde spijkerbroek had, maar bovenal dat ze die nog nooit had gewassen. Kort nadat ze moeder was geworden, had de vrouw een elastische broek nodig, en toen ze die spijkerbroek paste, vond ze die erg lekker zitten en kocht ze hem.

Advertisement

"I must be a very clean person as they don't smell."

Pubblicato da The Mirror su Giovedì 20 aprile 2023

"Ik heb deze jeans al 18 jaar en ik weet het omdat ik hem vlak nadat mijn dochter Liberty in 2004 werd geboren kocht. Ik draag hem maar één keer per jaar en kan hem niet wegdoen omdat hij er nog als nieuw uitziet. Maar ik doe constant de geurtest en om eerlijk te zijn moet ik een heel schoon persoon zijn, want hij stinkt niet." In het programma werd ook gesproken over hoe vaak je spijkerbroeken moet wassen, Sandra realiseerde zich op dat moment dat zij de enige was die hem niet waste.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik heb er nooit echt over nagedacht, totdat ik gedwongen werd om aan het programma deel te nemen, en toen ik me realiseerde dat ik de enige was die mijn spijkerbroek niet waste, schaamde ik me een beetje."

Na de aflevering kwamen veel mensen tussenbeide met hun mening, er zijn mensen die beweren dat ze zoals alle kleding moeten worden gewassen, terwijl anderen vinden dat spijkerbroeken maar heel weinig gewassen moeten worden, anders lopen ze het risico kapot te gaan.

Wat vind jij?

Advertisement