“De macaroni met kaas kookt te langzaam”: vrouw klaagt bedrijf aan

Janine image
door Janine

24 December 2022

“De macaroni met kaas kookt te langzaam”: vrouw klaagt bedrijf aan
Advertisement

Het leven is door de jaren heen steeds hectischer geworden, het lijkt alsof de tijd tussen je handen wegglijdt, je knippert met je ogen en de hele dag is alweer voorbij gevlogen. Het hele bestaan ​​verschijnt als een voortdurende achtervolging.

We lijken steeds minder tijd te hebben en juist vanuit dit oogpunt lijkt er geen ruimte meer te zijn om even stil te staan ​​en rustig te genieten van een heerlijke maaltijd. Om deze reden hebben voedingsbedrijven geprobeerd zich aan te sluiten bij dit nieuwe concept door maaltijden te creëren die in slechts enkele minuten klaar zijn.

Deze vrouw had misschien geen seconde te verliezen voor de lunch (of het diner), aangezien ze het bedrijf Velveeta heeft aangeklaagd omdat haar "Mac&Cheese" (macaroni en kaas, een typisch Amerikaans gerecht) langer zou duren om te koken dan vermeld op de verpakking.

via News Break

Advertisement
velveeta/Instagram

velveeta/Instagram

Amanda Ramirez heeft ervoor gekozen om het bedrijf Velveeta aan te klagen en een schadevergoeding van 5 miljoen dollar te vragen, omdat de aanduidingen op de verpakking "vals - volgens de vrouw - en misleidend" zouden zijn. Op de verpakking staan ​​alle te nemen stappen aangegeven, en benadrukt dat de macaroni en kaas in slechts drieënhalve minuut klaar zijn om van te genieten.

 Om het gerecht te proeven, moeten echter enkele verplichte stappen worden genomen. Eerst moet je de verpakking openen door het deksel van de beker te verwijderen, dan de zak kaassaus openen, water aan de beker toevoegen en mengen. Tenslotte zet je alles in de magnetron.

De vrouw heeft ervoor gekozen om juridische stappen te ondernemen omdat de op de verpakking aangegeven tijd slechts één van de verschillende stappen vertegenwoordigt en niet van de hele voorbereiding.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Het product - beweert Amanda - kost veel meer tijd om te bereiden dan aangegeven op de verpakking. Dit alles is misleidend. Om consumenten binnen de aangegeven tijd van een kant-en-klaarmaaltijd te voorzien, moet het minder dan 3 en een halve minuut in de magnetron worden gekookt, zodat alle bereidingsstappen in de aangegeven minuten kunnen worden voltooid. In plaats daarvan is dit alleen de kooktijd".

Het bedrijf heeft natuurlijk niet stilgezeten en heeft direct gereageerd en beweerde op de hoogte te zijn van deze rechtszaak en zeker bereid te zijn zich te verdedigen.

Denk je dat de vrouw gelijk had om tegenover dit probleem te protesteren?

Advertisement