Als je deze 3 lucifers in "6" kunt veranderen zonder ze te verbreken, kun je jezelf een genie noemen

Janine image
door Janine

01 Augustus 2023

Als je deze 3 lucifers in "6" kunt veranderen zonder ze te verbreken, kun je jezelf een genie noemen
Advertisement

Puzzels fascineren iedereen, er is niemand die stopt wanneer hij voor een raadsel staat zonder te proberen de juiste oplossing te vinden. De reden dat zoveel mensen ervan houden, is omdat ze je ertoe aanzetten om jezelf te testen, het wordt een uitdaging tegen jezelf en de tijd. Als liefhebbers het beeld voor hun ogen zien flitsen, verspillen ze geen tijd met het lezen van de opdracht en gaan ze meteen aan de slag om de kwestie op te lossen.

Je kunt van deze 3 lucifers 6 maken, zonder ze te breken. Als het je lukt, mag je jezelf een echt logisch genie noemen. Neem de tijd en test jezelf...

Advertisement
Als je deze 3 lucifers in "6" kunt veranderen zonder ze te verbreken, kun je jezelf een genie noemen - 1

Dit is een echt spel van vaardigheid en vindingrijkheid. Het is niet gemakkelijk, je kunt uren naar de foto kijken zonder het juiste antwoord te kunnen vinden. Op de foto staan ​​drie lucifers, op gelijke afstand van elkaar geplaatst. Als je ze zo bekijkt, lijkt het onmogelijk om er een 6 van te maken, maar de oplossing bestaat, je hoeft alleen maar elk detail te analyseren. Het geheim is om buiten de gebaande paden te denken, niet vast te blijven houden aan bepaalde ideeën, maar de opdracht zorgvuldig te lezen en na te denken over hoe je het obstakel kunt overwinnen.

Advertisement
Pexels

Pexels

In dit geval moet men zich concentreren op de afbeelding, het zorgvuldig analyseren en dan gaan nadenken. Er zijn mensen die, voor het gemak, pen en papier pakken en de afbeelding op het vel opnieuw tekenen door lijnen te trekken die hen kunnen helpen het juiste antwoord te vinden, maar er zijn er ook die er de voorkeur aan geven alles uit hun hoofd te doen, het volledig uit elkaar halen en de afbeelding opnieuw samenstellen. Door deze raadsels op te lossen, kun je altijd actief blijven, maar ook je logische vaardigheden oefenen. Want wie erin slaagt de oplossing van dit raadsel te vinden, kan als een zeer logisch en intelligent persoon worden beschouwd.

Om de test op te lossen, neem je de tijd, blijf rustig naar de afbeelding kijken, als het je niet is gelukt of je wilt weten of je het goed hebt opgelost, is hier de oplossing.

Als je deze 3 lucifers in "6" kunt veranderen zonder ze te verbreken, kun je jezelf een genie noemen - 3

Alleen logica kan ons helpen de oplossing te vinden. De opdracht vraagt ​​je om van deze 3 lucifers 6 te maken, zonder ze te breken, het lijkt onmogelijk, en dat is het ook. In feite ligt de oplossing niet in het vermenigvuldigen ervan, maar door er het Romeinse cijfer 6 van te maken, oftewel VI.

Het antwoord komt niet meteen in je op, want het eerste dat je denkt, is een manier vinden om lucifers toe te voegen en het vereiste aantal te bereiken. Weinig mensen zouden eraan denken om die lucifers te gebruiken om het nummer 6 te bellen.

Heb jij het raadsel kunnen oplossen?

Advertisement