Kun jij de verborgen letter tussen de cijfers vinden? Als je het binnen een minuut ziet ben je fenomenaal

Janine image
door Janine

30 Juli 2023

Kun jij de verborgen letter tussen de cijfers vinden? Als je het binnen een minuut ziet ben je fenomenaal
Advertisement

Miljoenen gebruikers voeren elke dag dergelijke visuele tests uit, die een uitstekend vermaak zijn geworden voor jongeren en volwassenen. Deze spellen kunnen individueel of in gezelschap worden gespeeld en door een wedstrijd te spelen met vrienden en familieleden om erachter te komen wie de puzzel het snelst oplost. De visuele quizzen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, van degenen waarin je wordt gevraagd een verborgen of gecamoufleerd object te vinden, tot quizzen waarin je de juiste oplossing van een vergelijking moet raden, enzovoort, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je moet de oplossing in de kortst mogelijke tijd vinden!

Als je zin hebt om je visuele snelheid te testen, lees dan verder om deel te nemen aan het spel "vind de verborgen letter".

Advertisement

Waar is de letter verstopt? Probeer het binnen 60 seconden te vinden.

Waar is de letter verstopt? Probeer het binnen 60 seconden te vinden.

Zoals met alles, gaat het om oefenen: alleen door elke dag te rennen kun je bijvoorbeeld behendigheid en snelheid verwerven, en hetzelfde geldt voor ons brein. Door regelmatig te oefenen, en zo je hersenen actief en getraind te houden, zal het steeds minder tijd kosten om het juiste antwoord te vinden.

In deze afbeelding krijg je, zoals je kunt zien, een opeenvolgende reeks cijfers van 0 tot 9. In deze bijna oneindige veelheid aan cijfers vragen we je om de verborgen letter te vinden. Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet zo lijkt, is ergens de mysterieuze indringer wel degelijk aanwezig. Het is niet gemakkelijk om het te vinden, maar je hebt een minuut de tijd: om hierin te slagen, moet je je visuele vaardigheden gebruiken en je concentratievermogen optimaal benutten. Laat je niet afleiden door de stopwatch en de haast: je aandacht moet bij de afbeelding blijven, op zoek naar het vreemde element.

Als de tijd om is, heb je twee keuzes: jezelf nog een paar seconden of minuten geven om de verborgen letter te vinden, of naar beneden scrollen om de oplossing te ontdekken.

Advertisement

Dit is de oplossing: hier staat hij!

Dit is de oplossing: hier staat hij!

Pixabay

Als je tot hier bent gekomen, heb je de indringer die tot het alfabet behoort waarschijnlijk niet kunnen vinden, maar maak je geen zorgen: als je doorgaat met spelen, zal je volgende poging beter zijn. Nu komen we bij de oplossing: de verborgen letter is een klinker, namelijk de I. Dit kan nog verwarrender zijn, aangezien de hoofdletter i veel op een 1 lijkt, waardoor het nog moeilijker te onderscheiden is. Hij staat echter precies daar, aan het begin van de vierde rij, geteld vanaf de linkerbovenhoek van de afbeelding, naast een 4, onder een 7 en boven een 2.

Deze uitdaging was niet de gemakkelijkste, maar als je erin geslaagd bent, complimenten: je hebt een fenomenaal gezichtsvermogen en concentratie!

Vond je deze visuele quiz leuk?

Advertisement