Als je de 387 verborgen tussen de 337's kunt vinden, kun je zeggen dat je arendsogen hebt

Janine image
door Janine

29 Juli 2023

Als je de 387 verborgen tussen de 337's kunt vinden, kun je zeggen dat je arendsogen hebt
Advertisement

Raadsels fascineren veel mensen, ze moedigen hen aan om stil te staan ​​en het beeld onbeweeglijk te observeren, totdat ze de oplossing hebben gevonden. Gewoonlijk willen degenen die deze tests uitvoeren zichzelf op de proef stellen. Ze beschouwen ze als een echte uitdaging tegen zichzelf, maar vooral tegen de tijd. Zodra ze een puzzel tegenkomen, willen ze de oplossing vinden. Ze analyseren elk detail, proberen erachter te komen waar het vereiste item verborgen kan zitten. Ze kijken en verhouden zich tot het beeld, als het om wiskundige vragen gaat, bewapenen ze zich met vindingrijkheid om de oplossing te vinden, maar in het geval van visuele tests is het geheim om gewoon naar de foto te kijken en je niet te laten afleiden.

Advertisement
Als je de 387 verborgen tussen de 337's kunt vinden, kun je zeggen dat je arendsogen hebt - 1

In het raadsel in kwestie moet je tussen veel dezelfde getallen een verschillend getal vinden. In feite toont de afbeelding een getal dat vele malen wordt herhaald, oftewel 337. Er is echter ook het getal 387 verborgen tussen deze cijfers. Het is niet gemakkelijk te identificeren, je moet goed naar de figuur kijken zonder afgeleid te worden, alleen op deze manier zul je de oplossing weten te vinden. 12 seconden lijken misschien kort, maar het is de juiste hoeveelheid tijd die nodig is om naar de afbeelding te kijken en het verborgen nummer te identificeren. Test jezelf, alleen als je binnen de vereiste tijd het juiste antwoord geeft, kun je zeggen dat je adelaarsogen hebt.

Advertisement
Als je de 387 verborgen tussen de 337's kunt vinden, kun je zeggen dat je arendsogen hebt - 2

Het geheim is om de afbeelding te bekijken door er van boven naar beneden en van rechts naar links naar te kijken. Totdat het detail verschijnt. Het enige cijfer dat verschilt is 8 en temidden van een groot aantal 3-en is het moeilijk om het te identificeren, maar maak je geen zorgen, je moet gewoon goed kijken. 

Er zijn 208 cijfers in de afbeelding, gerangschikt in 16 rijen en 13 kolommen, waaronder zich het getal 387 verstopt. Om het verborgen cijfer gemakkelijker te vinden, is het voldoende om het tweede cijfer te zien, je moet vinden waar in plaats van de 3, de 8 is. Het is simpel, de truc is om op te letten.

Als je de oplossing niet hebt kunnen vinden, zullen we deze nu onthullen.

Als je de 387 verborgen tussen de 337's kunt vinden, kun je zeggen dat je arendsogen hebt - 3

Hier is de oplossing van de quiz onthuld: de indringer bevindt zich in de dertiende rij en in de vierde kolom. Het is voldoende om de afbeelding kolom voor kolom te bekijken.

Er zijn verschillende manieren om het juiste antwoord te geven, het zou ook mogelijk zijn geweest door kolom voor kolom of rij voor rij te observeren. In de benodigde tijd zou het gemakkelijk zijn geweest om 387 te vinden. De enige fout die je niet mag maken, is "in één oogopslag" te bekijken, maar je vooral niet laten afleiden, die seconden gebruiken en de oplossing vinden.

Heb je de indringer kunnen vinden?

Advertisement