Bewijs dat je uitzonderlijk goed kunt zien: vind het getal 288 in 15 seconden

Janine image
door Janine

31 Juli 2023

Bewijs dat je uitzonderlijk goed kunt zien: vind het getal 288 in 15 seconden
Advertisement

Iedereen houdt ervan zichzelf uit te dagen, want als je een raadsel kunt oplossen door het juiste antwoord te geven, voelen mensen zich heel slim. Zodra ze een raadsel zien, verspillen enthousiastelingen geen tijd, ze lezen de opdracht en proberen het zo snel mogelijk op te lossen, omdat ze zich de meest intelligente willen voelen. Ze bekijken de afbeelding aandachtig en analyseren elk detail. Degenen die deze tests ondernemen, beschouwen ze als een echte uitdaging tegen zichzelf en de tijd. Als het om wiskundige vragen gaat, bewapenen ze zich met vindingrijkheid om de oplossing te vinden, maar in het geval van visuele tests is het geheim om gewoon naar de foto te kijken en je niet te laten afleiden.

Test jezelf en bewijs dat je uitzonderlijk goed kunt zien: vind het getal 288 in 15 seconden.

Advertisement
Bewijs dat je uitzonderlijk goed kunt zien: vind het getal 288 in 15 seconden - 1

Op de betreffende afbeelding staan ​​verschillende cijfers, steeds wordt nummer 238 herhaald. Er zijn 13 rijen en 15 kolommen, in totaal dus 195 cijfers. Hiertussen zit echter een indringer verborgen, namelijk 288. De moeilijkheid zit hem juist in de overeenkomst tussen 3 en 8, omdat het zeer vergelijkbare getallen zijn, is het moeilijk om het te vinden. Maar neem de tijd, maak het jezelf gemakkelijk. Neem 10 seconden de tijd voor jezelf en kijk naar elk detail, alleen zo kun je het juiste antwoord vinden.

Advertisement
Pexels

Pexels

De truc om de juiste oplossing te geven, is door de afbeelding van rechts naar links en van boven naar beneden te analyseren. Bekijk alle kolommen zonder afgeleid te worden. Kijk goed naar elk cijfer, het verwarren van 8 met 3 is heel eenvoudig. Beweeg niet in één oogopslag, kijk naar elke regel, alleen op deze manier weet je zeker dat je de oplossing vindt.

Als je niet hebt kunnen vinden waar de indringer zich verbergt, is hier het antwoord.

Bewijs dat je uitzonderlijk goed kunt zien: vind het getal 288 in 15 seconden - 3

Het was niet gemakkelijk, je moest bijna de hele foto onder de loep nemen, om bij de twaalfde kolom en tiende rij te komen. Iets wat verwarrend zou kunnen zijn, is niet alleen de gelijkenis tussen de cijfers. De kleuren van de cijfers en de achtergrond hebben dezelfde tint, dit zou het brein kunnen misleiden, maar concentratie is voldoende om het resultaat te bereiken.

Heb je de indringer kunnen opsporen?

Advertisement