Zoek de indringer: ontdek binnen 10 seconden waar het andere cijfer is

Janine image
door Janine

03 Augustus 2023

Zoek de indringer: ontdek binnen 10 seconden waar het andere cijfer is
Advertisement

Jezelf testen is een fundamenteel aspect van het leven. Iedereen gaat elke dag nieuwe uitdagingen aan, maar velen houden vooral van quizzen, die niets meer zijn dan een uitdaging tegen jezelf. Een manier om je gevoel van eigenwaarde te vergroten en je intelligent te voelen. Zodra ze een raadsel zien, verspillen de liefhebbers geen tijd, ze lezen de opdracht en proberen het zo snel mogelijk op te lossen, ze willen zich de beste voelen. Degenen die deze tests ondernemen, beschouwen ze als een echte uitdaging tegen zichzelf en de tijd. Als het om wiskundige kwesties gaat, bewapenen ze zich met vindingrijkheid om de oplossing te vinden, maar in het geval van visuele tests is het geheim om gewoon naar de foto te kijken en je niet te laten afleiden. Lukt het jou om de indringer te vinden?

Zoek de indringer: ontdek binnen 10 seconden waar het andere cijfer is - 1

In de afbeelding wordt hetzelfde cijfer altijd herhaald, behalve in één geval. Onder de getallen 363 is nog een nummer verborgen. De taak van iedereen die besluit om het spel uit te proberen, is om de locatie van de indringer te identificeren en te vinden. Degenen die deze tests ondernemen, beschouwen ze als een echte uitdaging tegen zichzelf en de tijd. Als het om wiskundige kwesties gaat, bewapenen ze zich met vindingrijkheid om de oplossing te vinden, maar in het geval van visuele tests is het geheim om gewoon naar de foto te kijken en je niet te laten afleiden. Wie de afbeelding ziet, begint met nauwkeurig te observeren, bekijkt het van rechts naar links, van boven naar beneden, onderzoekt elk cijfer nauwkeurig, wil binnen de vereiste tijd proberen uit te vinden waar het andere nummer verborgen is.

Advertisement
Pexels

Pexels

Op de foto wordt het nummer 363 395 keer herhaald, dat vergezeld gaat van een ander nummer dat je zelf moet identificeren. De afbeelding is verdeeld in 18 rijen en 22 kolommen, je moet de methode kiezen om de quiz te analyseren, want alleen met veel aandacht kun je het doel bereiken. Neem gewoon 10 seconden van je tijd, zonder je te laten afleiden. Het geheim is om de lijnen of kolommen te volgen en niet in één oogopslag verder te gaan.

Kon je het nummer vinden dat verstopt zat tussen de 363’s? Maak je geen zorgen als je het niet hebt gered, hier is het resultaat.

Zoek de indringer: ontdek binnen 10 seconden waar het andere cijfer is - 3

Het op te sporen nummer was 366 en staat in de achttiende kolom en zevende rij. De enige manier om het nummer te vinden, was door alle afbeeldingen van rechts naar links zorgvuldig te observeren, zonder afgeleid te worden, want 6 en 3 lijken op elkaar en als je niet oplet, loop je het risico over het cijfer dat je zoekt te kijken zonder het zelfs maar te beseffen. Als je in logische quizzen moet nadenken, is hier de redenering tot een minimum beperkt, je hoeft je alleen maar te concentreren en naar de verschillende cijfers te kijken.

Heb je het verborgen nummer kunnen vinden?

Advertisement