Een hanger in de pan: een merkwaardig trucje om meteen uit te proberen

Janine image
door Janine

11 Augustus 2023

Een hanger in de pan: een merkwaardig trucje om meteen uit te proberen
Advertisement

Kledinghangers worden, zoals we weten, gebruikt om kleding in de kast op te hangen, terwijl pannen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te koken en te bereiden. Maar hoe kunnen deze twee huishoudelijke voorwerpen samengaan? Het lijkt moeilijk voor te stellen, maar toch kan deze methode een effect hebben dat je je nooit had kunnen voorstellen. Laten we eens kijken welke.

Advertisement

Kledinghangers: niet alleen in de kledingkast!

Kledinghangers: niet alleen in de kledingkast!

Pixabay

Door een hanger in een pan te plaatsen, zul je sprakeloos achterblijven. Toch heb je tot nu toe waarschijnlijk gedacht dat het gebruik ervan beperkt was tot het ophangen van kledingstukken zoals broeken, jassen, overhemden en jurken in je kledingkast.

Als we een nieuw kledingstuk kopen, krijgen we soms een kledinghanger cadeau en soms hebben we er zo veel dat we niet weten waar we ze moeten laten. Wat doen we dan? We besluiten ze weg te gooien, ons niet bewust van het feit dat we ze zouden kunnen gebruiken voor een onvermoed alternatief gebruik.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Ook dit voorwerp dat bedoeld is voor de kledingkast kan worden gerecycled zoals vele andere, door hun vorm aan te passen om ze gemakkelijker te kunnen gebruiken. Hun hergebruik in de keuken is echt groot en kan nuttig zijn bij het uitvoeren van een groot aantal functies, je moet alleen weten hoe. Laten we eens kijken hoe je kunt profiteren van kledinghangers, vooral waar je eet, om te voorkomen dat je ze weggooit.

Als je de truc al kent waarover we je gaan vertellen, dan ben je je bewust van de ongelooflijke resultaten. Zo niet, moet je het eens proberen, om aangenaam verrast te worden.

Kledinghangers in de keuken: hoe en waarom

Kledinghangers in de keuken: hoe en waarom

Curioctopus

Met de overtollige hangers die je wilt weggooien, kun je bijvoorbeeld effectieve pannenlappen maken. Meet gewoon de grootte van een kom en buig de twee zijden van de haak om, wat resulteert in drie zijden waar de warme pan tussen past. Op dit punt heb je de klassieke pannenlappen niet nodig om hem op te tillen, maar dit is slechts een van de trucs die je kunt realiseren.

Door het haakje te buigen om een ​​neerwaartse V te vormen, kun je een goede ondersteuning voor het deksel creëren, terwijl je het losmaakt van de hanger en het kunt gebruiken als een efficiënte keukenrolhouder om op te hangen waar je maar wilt.

Zoals je kunt zien, kan het recyclen van keukenhangers in de keuken handig zijn! Met een beetje vindingrijkheid en creativiteit kun je gemakkelijk en vooral zonder iets uit te geven verschillende keukengerei en gereedschappen verkrijgen. Waarom probeer je het niet?

Advertisement