Doe een wasknijper op de douchekop en kijk wat er gebeurt: je krijgt een 5-sterrenervaring

Janine image
door Janine

08 Augustus 2023

Doe een wasknijper op de douchekop en kijk wat er gebeurt: je krijgt een 5-sterrenervaring
Advertisement

De douche is een van de grootste geneugten van het leven, die aan het einde van een lange werkdag of in de vroege ochtend de grote kracht heeft om ons lichaam en geest te regenereren. Als je dacht dat het een ervaring was die op zich al perfect was, weet dan dat er een manier is om het nog luxer en onmisbaarder te maken: je hebt alleen een houten wasknijper nodig om op de douchekop te bevestigen. Laten we eens kijken waarom en wat er gebeurt als je dat doet.

via Andrea Jean Cleaning/Youtube

Advertisement

De regenererende kracht van de douche: het kan altijd beter!

De regenererende kracht van de douche: het kan altijd beter!

Pixabay

Douchen behoort tot die aangename dagelijkse rituelen die altijd rustig moeten worden uitgevoerd om er het maximale uit te halen. Het kan in elk seizoen een echte verwennerij zijn: in de winter is het echt ontspannend om onder het hete water te staan, terwijl je in de zomer vaker een douche neemt om verlichting te vinden van de benauwde hitte.

Tijdens deze gebruikelijke praktijk kiest iedereen het type douchegel en het parfum dat ze willen ruiken, niet alleen in de douchecabine, maar ook op de huid als ze eenmaal in een badjas zijn gewikkeld.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Aromatherapie helpt de stemming te herstellen, daarom zijn de geuren waarmee we ons omringen en die we kiezen erg belangrijk. Als je wilt ontspannen, is lavendel de beste keuze, terwijl voor een boost van energie het ideaal is om een ​​geur te kiezen op basis van groene thee en citroen.

Om van je douche een nog aangenamere en aromatische ervaring te maken, kun je gebruik maken van een heel eenvoudige truc: neem gewoon een wasknijper om je kleding aan op te hangen en wat etherische olie naar keuze. Waarom en hoe gebruik je ze?

De truc van de wasknijper onder de douche: hoe werkt het?

De truc van de wasknijper onder de douche: hoe werkt het?

Curioctopus

De wasknijper moet, zoals vermeld, strikt van hout zijn, dus niet van plastic. Pak dan de etherische olie die je het lekkerst vindt en die overeenkomt met je behoeften en giet een paar druppels op de wasknijper. Bevestig het daarna op de rand van de douchekop, draai de kraan open en wacht tot de magie gebeurt. Zodra het hete water uit de kleine gaatjes in de douchekop begint te stromen, wordt de wasknijper geraakt door de stoom die zich in de douchecabine vormt, waardoor de geur die je hebt gekozen op een uiterst intrigerende en delicate manier vrijkomt.

Zo wordt je moment van ontspanning verrijkt met iets extra’s, waardoor het een SPA-ervaring waardig wordt! Ken je de truc met de wasknijper onder de douche? Welke geur zou jij in jouw geval kiezen?

Advertisement