Kun jij het getal 280 in minder dan tien seconden vinden? Alleen voor echte adelaarsogen

Janine image
door Janine

01 Augustus 2023

Kun jij het getal 280 in minder dan tien seconden vinden? Alleen voor echte adelaarsogen
Advertisement

Ben jij goed in optische tests? Als je er al een aantal hebt gedaan, zul je zeker niet al te veel moeite hebben om de oplossing te vinden voor de quiz die we je gaan aanbieden. Anders kun je het gebruiken om jezelf te vermaken door wat mentale oefeningen te doen en je visuele vaardigheden te testen. Wil je het proberen?

Advertisement
Curioctopus

Curioctopus

Visuele spelletjes veroveren het web dankzij hun capaciteit om te vermaken, die iedereen erg leuk vindt. De moeilijkheidsgraden kunnen variëren afhankelijk van het spel in kwestie, de afbeelding die ze voorstellen of zelfs hoe goed verborgen het te identificeren object is. Degenen die bekend zijn met deze quizzen weten zich goed te oriënteren om de oplossing te kunnen vinden, terwijl nieuwkomers zich wellicht intensiever moeten concentreren om de puzzel op te kunnen lossen.

Door jezelf op de proef te stellen, ontdek je het niveau van je mentale training en beslis je of je wilt oefenen of opgeven. Onthoud dat het resultaat niet fundamenteel is, want het kan altijd verbeteren, het gaat erom dat je plezier hebt! Dat gezegd hebbende, laten we aan ons spel beginnen. Wat moet je doen en in hoeveel tijd?

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Zoals je kunt zien, trekt er een bijna onbeperkte reeks identieke getallen aan je voorbij: het is een serie van 208, die in wittinten op een donkerblauwe achtergrond duidelijk zichtbaar zijn. Het enige dat je hoeft te doen, is in staat zijn om het verschillende nummer van de andere te identificeren, dat voor één detail afwijkt van de cijfers: de acht en de nul zijn omgekeerd, daarom is de indringer die moet worden opgespoord 280.

Maar let op: om deze uitdaging te winnen, moet je het binnen slechts tien seconden doen. De beschikbare tijd is erg kort en je zult al je observatievermogen, concentratie en visuele vermogen moeten gebruiken.

Als de tijd om is, kun je ervoor kiezen om het wat langer te proberen of door te gaan met uitzoeken waar het verborgen nummer zich verstopt.

Curioctopus

Curioctopus

Hier is de oplossing: de mysterieuze figuur staat in de derde kolom van links, in rij nummer 3. Als je het binnen de toegewezen seconden hebt gezien, gefeliciteerd met je adelaarsogen! Als je daarentegen wat meer tijd nodig had, betekent dit gewoon dat je wat meer moet oefenen. Als je blijft oefenen, zal je volgende poging veel beter zijn!

Vond je deze visuele quiz leuk? Hoe lang heb je erover gedaan om de puzzel op te lossen?

Advertisement