Er zit een 6 verstopt tussen de 5-en, probeer deze in slechts 10 seconden te vinden

Janine image
door Janine

03 Augustus 2023

Er zit een 6 verstopt tussen de 5-en, probeer deze in slechts 10 seconden te vinden
Advertisement

Quizzen fascineren veel mensen, ze moedigen hen aan om de afbeelding te observeren, totdat ze de oplossing hebben gevonden. Liefhebbers beschouwen deze puzzels als een uitdaging, ze willen koste wat het kost bewijzen dat ze ze zonder enige hulp kunnen oplossen, maar uitsluitend vertrouwend op hun gezichtsvermogen of hun logische vermogen. Ze beschouwen ze als een echte uitdaging tegen zichzelf, maar vooral tegen de tijd.

Advertisement
Er zit een 6 verstopt tussen de 5-en, probeer deze in slechts 10 seconden te vinden - 1

Zodra puzzelliefhebbers een quiz tegenkomen, voelen ze het verlangen om als eerste de oplossing te vinden. Ze analyseren elk detail, proberen erachter te komen waar het vereiste item kan worden verborgen. Ze kijken en verhouden zich tot de afbeelding, als het om wiskundige kwesties gaat, bewapenen ze zich met vindingrijkheid om de oplossing te vinden, maar in het geval van visuele tests is het geheim om gewoon naar de foto te kijken en je niet te laten afleiden.

In dit specifieke geval is het doel om te vinden waar het andere nummer verborgen is. In de afbeelding wordt het getal 5 347 keer herhaald, en het getal 6 komt maar één keer voor. Het is jouw taak om erachter te komen in welke positie het zich bevindt, alleen op deze manier kun je zeggen dat je arendsogen hebt.

Advertisement
Pexels

Pexels

Tien seconden lijken misschien heel weinig, maar in plaats daarvan zijn het er best veel omdat het niet moeilijk is, je hoeft niet op de tijd te letten, maar gewoon door de hele afbeelding te scrollen, elke kolom en elke rij te analyseren. Je moet deze tijd voor jezelf nemen, laat je niet afleiden, analyseer het beeld en zoek uit waar de indringer zich verstopt.

Test jezelf... als je nummer 6 niet kunt vinden, maak je geen zorgen, je hebt nog andere mogelijkheden om je visie te testen. Als de tijd om is, maak je geen zorgen, blijf naar de afbeelding kijken totdat je het verborgen nummer vindt. Als je er daarentegen voor hebt gekozen om op te geven, is hier de oplossing.

Er zit een 6 verstopt tussen de 5-en, probeer deze in slechts 10 seconden te vinden - 3

Het geheim is om van boven naar beneden en van rechts naar links naar de afbeelding te kijken. Totdat het detail verschijnt. De 5 en 6 geschreven met dit karakter lijken erg op elkaar, daarom is het niet gemakkelijk om het te identificeren. Maar je moet gewoon goed kijken.

De 6 is te vinden in de vijfentwintigste kolom op de tiende rij. Het is heel simpel, de truc is om aandachtig te kijken.

Als je de oplossing niet hebt kunnen vinden, zullen we deze aan je onthullen.

Advertisement