Raadsel voor experts: hoeveel blokjes staan ​​er in deze tekening? Het is niet het aantal dat je dacht

Janine image
door Janine

04 Augustus 2023

Raadsel voor experts: hoeveel blokjes staan ​​er in deze tekening? Het is niet het aantal dat je dacht
Advertisement

Logische quizzen spelen een fundamentele rol in ieders leven, omdat ze je in staat stellen jezelf uit te dagen en ook je niveau van logische vaardigheden te begrijpen. Iedereen houdt ervan om raadsels uit te proberen, de reden is om jezelf uit te dagen. Als je een raadsel kunt oplossen, vergroot je het gevoel van eigenwaarde en voel je je slimmer. Er zijn veel fans van raadsels, die zodra ze de kans hebben, zich hals over kop in een of ander raadsel storten. Zodra de afbeelding voor hun ogen verschijnt, denken ze aan niets anders, ze isoleren zich en concentreren zich uitsluitend op het spel. Ben jij in staat om erachter te komen hoeveel kubussen er zijn gebruikt om deze structuur te bouwen?

Advertisement
Raadsel voor experts: hoeveel blokjes staan ​​er in deze tekening? Het is niet het aantal dat je dacht - 1

De afbeelding toont een structuur gemaakt met verschillende gestapelde kubussen. In de opdracht word je gevraagd om te begrijpen hoeveel kubussen er zijn gebruikt om het te maken. Allereerst, geen haast, snelheid leidt tot fouten, want je wilt bewijzen dat je de eerste bent die het logische spel oplost. Deze hersenkrakers zijn erg belangrijk om te begrijpen of individuen een 3D-beeld kunnen ontleden.

In feite is het geheim om ook de verborgen elementen te kunnen visualiseren, door niet alleen de zichtbare kubussen te tellen, maar ook de verborgen kubussen. Er zijn mensen die erin slagen de afbeelding met hun brein te visualiseren en te ontleden, terwijl anderen zich wapenen met pen en papier, de figuur opnieuw tekenen door zelfs de kubussen in te voegen die niet te zien zijn.

Mocht het je niet gelukt zijn of wil je er zeker van zijn dat je de oplossing hebt gevonden, dan is hier de juiste procedure.

Advertisement
Pexels

Pexels

Allereerst moet je de zichtbare kubussen tellen, en dan gaan nadenken over hoeveel de verborgen kubussen zouden kunnen zijn. Het getal vanaf waar je moet beginnen met tellen is 6. Bedenk dan dat de verborgen blokjes hetzelfde aantal zijn als de zichtbare blokjes linksonder. Dus het aantal kubussen dat de afbeelding vormt is 9.

Lukte het jou om de logische quiz op te lossen?

Advertisement