Hij volgt de mode van het moment en kleedt zich in roze om de film Barbie te zien: maar de reactie is niet wat hij had verwacht

Janine image
door Janine

19 Augustus 2023

Hij volgt de mode van het moment en kleedt zich in roze om de film Barbie te zien: maar de reactie is niet wat hij had verwacht
Advertisement

Cinema wordt gedefinieerd als de zevende kunst, omdat het een plek is waar we niet alleen getuige zijn van de ideeën van een ander, maar vooral ook een plek voor discussie wordt. Regisseur en scenaristen zetten hun eigen filosofie op film en zetten zo de kijkers er ook toe aan om te proberen in hun geest binnen te dringen en zich met de gedachte van een ander te confronteren. Dit geeft aanleiding tot een debat, een vergelijking van ideeën zonder dat de ene boven de andere prevaleert. Blijkbaar is dit niet altijd het geval, want er zijn individuen die graag hun eigen opvattingen opdringen en zelfs zo ver gaan dat ze de spot drijven met andersdenkenden.

De hoofdpersoon van het verhaal werd namelijk gepest omdat hij roze droeg om naar de film Barbie te gaan. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Quepasa_oficial/Twitter

Advertisement
Quepasa_oficial/Twitter

Quepasa_oficial/Twitter

In de loop der jaren is de gewoonte ontstaan ​​om naar de bioscoop te gaan met een kledingstuk dat doet denken aan de film die er te zien is. Ernesto, de hoofdpersoon van het verhaal, kon niet wachten om naar de film "Barbie" te gaan. Om deze reden kocht hij, zodra hij de kans kreeg, onmiddellijk kaartjes en kleedde hij zich in het roze om eer te bewijzen aan de beroemde pop gemaakt door Ruth Handler in 1959. Hij zag er niets verkeerds in, hij geloofde dat het een goedgekeurd gebruik was en vooral dat hij niet gediscrimineerd zou worden omdat hij roze droeg.

Ernesto droeg een roze topje, gecombineerd met sandalen van dezelfde kleur en een beige broek, maar iemand die door die kleding werd getroffen, besloot hem te fotograferen en op sociale media te plaatsen. Gebruikers hebben echter niets anders gedaan dan hem bespotten vanwege zijn kleding. Om die reden besloot de man sociale media te gebruiken om zijn verontwaardiging te uiten.

Advertisement
Quepasa_oficial/Twitter

Quepasa_oficial/Twitter

Ernesto wilde in een video zijn outfit laten zien en legde in detail uit wat er was gebeurd: "Vandaag ging ik naar de film Barbie, ik was zo gekleed, ik zie er niets abnormaals in. Dit alles deed me pijn en ik voelde een sterke ergernis. Dit soort dingen mogen niet gebeuren. Wat mij het meeste pijn doet is dat een pagina foto's van me heeft gemaakt met de wens om mij voor de gek te houden, maar vooral omdat ze foto's van mij hebben gemaakt zonder mijn toestemming".

Wat vind je van wat er is gebeurd?

Advertisement