Zoek uit wat het ontbrekende nummer is dat nodig is om het schema af te maken

Janine image
door Janine

17 Augustus 2023

Zoek uit wat het ontbrekende nummer is dat nodig is om het schema af te maken
Advertisement

Logische puzzels zijn een geweldige test om je capaciteiten te begrijpen. Mensen dagen op deze manier zichzelf, de tijd en hun intellect uit. Ze dwingen zichzelf om de afbeelding te observeren, ze blijven lange tijd naar het raadsel staren zodat er misschien een lampje gaat branden en hen naar het resultaat zal leiden. Elk raadsel is een obstakel dat moet worden overwonnen, de opdracht wordt gelezen en onmiddellijk begint de geest te reizen, het begint na te denken over hoe hij tot de oplossing kan komen. Dit is ook een geweldige manier om je brein te allen tijde scherp te houden.

Er zijn mensen die willen bewijzen dat ze heel intelligent zijn en in de kortst mogelijke tijd proberen het juiste antwoord te vinden. Het geheim is om geen haast te hebben rustig naar de afbeelding te kijken, dan uit te zoeken hoe je het moet doen en uiteindelijk tot een conclusie te komen.

Test jezelf... Ontdek of je logica weet te gebruiken.

Advertisement
Curioctopus

Curioctopus

Op de afbeelding zie je 9 dobbelstenen, maar terwijl er op 8 dobbelstenen een cijfer staat, staat er op de 9e een vraagteken. Het doel van de puzzel is om erachter te komen welk cijfer het vraagteken vervangt. De getallen in dit schema zijn 2, 3 en 5. Er zijn ook drie dobbelstenen met een andere kleur. De vragen die we onszelf op dit punt stellen zijn er 2: welk nummer is het onbekende nummer en welke kleur moet de dobbelsteen hebben. Als het om wiskundige vragen gaat, hoef je alleen maar de algebraïsche regels toe te passen en je zult het resultaat vinden. Wat de visuele tests betreft, moet je je blik verscherpen en de afbeelding van rechts naar links bekijken. In dergelijke gevallen hoef je echter alleen maar na te denken, de tijd te nemen en dan het antwoord te geven.

Het geheim is om naar de afbeelding te kijken en goed na te denken. Als het je niet is gelukt of als je er zeker van wilt zijn dat dit de juiste oplossing is, maak je geen zorgen, we zullen het je meteen onthullen. Hier is het antwoord op het raadsel.

Advertisement
pixabay

pixabay

De oplossing vinden is niet eenvoudig, je moet de afbeelding goed weten te observeren. Kijk goed en denk na over elke mogelijke oplossing. De dobbelsteen die de onbekende vervangt is die met de paarse 3. In elke rij liggen twee dobbelstenen van dezelfde kleur en vooral de cijfers 2, 3 en 5. In de laatste rij ontbreekt dus alleen het cijfer 3.

Lukte het jou om de quiz op te lossen?

Advertisement