Visuele quiz: welke dieren verbergen zich op deze foto? Nee, er is niet alleen een olifant

Janine image
door Janine

29 Augustus 2023

Visuele quiz: welke dieren verbergen zich op deze foto? Nee, er is niet alleen een olifant
Advertisement

Hou je van visuele spelletjes die je observatievaardigheden uitdagen? Als dat zo is, bieden we je graag een nieuwe uitdaging aan die je aan het scherm gekluisterd houdt terwijl je probeert een verborgen dier, of beter gezegd twee, te lokaliseren. Op deze foto zijn twee verschillende wezens verborgen. Kun jij ze in slechts 15 seconden ontdekken?

De uitdaging in kwestie zal je vaardigheden zwaar op de proef stellen en alleen de meest oplettende waarnemers zullen deze puzzel kunnen oplossen. Zet je in en als je er wat moeite mee hebt, geen probleem: er is een aanwijzing achtergelaten om je te helpen de oplossing voor deze quiz te vinden!

via Timesnownews

Advertisement

Visuele uitdaging: let op de perspectieven

Visuele uitdaging: let op de perspectieven

Reddit

Op dit zul je ongetwijfeld gemerkt hebben dat het eerste dier op de foto een olifant is. Dat was echter het makkelijke gedeelte: nu begint de echte uitdaging.

Er is nog een dier, slechts één, aanwezig in de afbeelding die we je hebben laten zien. Kun je het zien? Je kunt ook de voorwaarde van de tijdslimiet negeren: zodra de tien seconden zijn verstreken, is het belangrijker om te begrijpen wat de winnende strategie is om deze test op te lossen.

Klaar om de aanwijzing te krijgen? Besteed aandacht aan deze woorden en probeer goed na te denken over hun betekenis: het gaat allemaal om het juiste uitgangspunt hebben. Begrijp je wat je moet doen? Hieronder vind je de oplossing!

Advertisement

Oplossing visuele test

Zie je het verborgen dier? Het is een zwaan en je kunt hem duidelijk zien als... je ondersteboven naar de foto kijkt! Probeer je mobiele apparaat ondersteboven te houden of probeer je nek een beetje te kantelen. Nu je de truc weet, kun je hem niet missen.

Als je de zwaan meteen hebt kunnen vinden, complimenten: je zicht is werkelijk uitzonderlijk en je bent in staat details op te merken die de meeste mensen ontgaan, bovendien is je manier van denken buiten de gebaande paden en dit is symptomatisch voor een briljante geest.

Maak je geen zorgen als je het verborgen dier niet meteen kunt zien: er worden nog meer uitdagingen en quizzen aangeboden om je te helpen beter te worden in dit bijzondere spel. Tot de volgende keer!

Advertisement