Psychologietest: als je meteen een muis in dit dier ziet dan wijst dit mogelijk op deze karaktertrek

door Skip

29 Augustus 2023

Psychologietest: als je meteen een muis in dit dier ziet dan wijst dit mogelijk op deze karaktertrek
Advertisement

Van enkele visuele tests is het de insteek dat je goed gaat kijken en op zoek gaat naar iets dubbelzinnigs, een optische illusie. Ook daarin is een samenspel verwerkt van kleuren en contrasten, speciaal om je hersenen te "prikkelen." In het plaatje dat we je gaan laten zien zitten eigenlijk nog meer elementen verstopt.

Maar in deze quiz is alleen het eerste wat je in het oog springt relevant. En dat is niet alles want de test kan zowel iets zeggen over jezelf als je geestesverwant in dierlijke gedaante.

via Namastest

Advertisement

Antwoord op de visuele quiz: een kat

Daily Optical Illusions - Eye tricks

Pubblicato da Daily Optical Illusions - Eye tricks su Mercoledì 19 novembre 2014

Zag je als eerst een kat in de figuur in deze psychologietest? Dat kan betekenen dat je iemand bent met een open, "artistieke" geest. Je bent in staat om buiten de kaders te denken, het type persoon dat erg gesteld is op zijn onafhankelijkheid en ervan houdt om op zichzelf te zijn, van alleen zijn word je niet bang, maar het sterkt juist je ziel.

Wat hieruit volgt is dat je iemand bent die houdt van ontdekkingen, dat je iemand bent die niet bang is om zichzelf op de proef te stellen en jezelf zoveel mogelijk te leren als autodidact. Op emotioneel vlak wat betreft de manier waarop je gevoelsmatig met iemand in relaties treedt, wens je dat iemand respectvol is en er met overgave blijvend voor gaat. Waar jij naar op zoek bent is een serieuze liefde voor het leven.

Advertisement

Antwoord op de test: een muis

Antwoord op de test: een muis

Als het eerste juist een muis is wat je hebt gezien dan kan dat betekenen dat je een persoon bent die uitermate optimistisch is. Een muis is namelijk slim en onvermoeibaar en kan je om elk soort obstakel dat het leven op je pad gooit, omzeilen. Jij ziet uitsluitend dat het glas slechts halfvol is, je altijd de positieve kant, ook waar anderen die niet zien. Je bent ook een aardig en gul persoon, eigenschappen waarom je zo wordt gewaardeerd en waarom men bij je komt voor je wijsheden en je onpartijdige adviezen die je kan geven.

De persoon die het beste bij je past kan iemand zijn die elk moment intens beleeft en niets voor de helft doet. Je hebt geen behoefte aan een relatie volgens het boekje waar je het weekend thuis op de bank zit een film te kijken. Je hebt iemand nodig die je stimuleert die je uit je routine haalt en die jou volledig weet te boeien.

Ook al denk je misschien de complete tegenpool van die persoon te zijn moet je weten dat je zielsverwant je kan verrassen waardoor je helemaal in de ban van haar raakt en hoe het toch kan dat ze op je pad kwam, allemaal dankzij haar levendigheid en tomeloze energie. Herken jij je in deze test?

Advertisement