Doe deze appel-persoonlijkheidstest, welke appel je kiest zegt iets over je karakter

door Skip

29 Augustus 2023

Doe deze appel-persoonlijkheidstest, welke appel je kiest zegt iets over je karakter
Advertisement

Een sterke, zwakke, open of ontwijkende persoonlijkheid. Ieder heeft z'n eigen persoonlijkheid en dat maakt je uniek en wel of niet gewaardeerd door anderen. De dingen die jou tot jou maken vallen op bij de mensen die je ontmoet in het drukke leven van alledag en zijn er mensen met wie het meteen klikt. Misschien ben je interessant omdat je zo sympathiek bent, misschien omdat je zo diepzinnig bent of juist goedhartig. Ieder z'n ding en toch zijn er specifieke dingen aan je karakter die altijd een beetje verborgen blijven en waar je zelf misschien wel helemaal niet van af weet.

Prima moment dus om deze verborgen dingen tevoorschijn te laten komen door een leuke persoonlijkheidstest te doen. Op een speelse manier ontdek je dan wat extra's over jezelf. Benieuwd om daar achter te komen? Let's go!

Advertisement

Persoonlijkheidstest:welke appel kies jij?

Persoonlijkheidstest:welke appel kies jij?

Persoonlijkheidstests zijn natuurlijk een grappig manier om je tijd te besteden en zijn niet het resultaat van wetenschappelijke onderzoeken, maar er eentje doen is gewoon een leuke manier om iets over jezelf te ontdekken. Misschien helpt het je een detail op te pikken dat je niet hebt opgemerkt waar je dan op kunt gaan letten.

Maar laten we niet verzanden in lange verhalen. De vraag is dus: stel je voor dat je op de markt bent en dat je een van deze appels moest kiezen. Welke kies je dan?

Als je nummer 1 geeft als antwoord wil dat zeggen dat je een erg sterk karakter hebt. Je bent een volwassen persoon en laat je zien altijd moed te hebben, zeker wat betreft de uitdagingen die je elke dag moet aangaan. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan door problemen en kan je je alleen ontspannen op het moment dat je een resultaat hebt, wat dat ook moge zijn.

Advertisement

Denk niet te lang na, laat je leiden door je impulsen

Denk niet te lang na, laat je leiden door je impulsen

Pxhere

Als jij niet voor nummer 1 zou kiezen, prima. Als 2 jouw favoriete appel is dan heb je een levendige extraverte persoonlijkheid, je leeft met passie en zijn de mensen met wie jij in contact komt geraakt door jouw magnetisme. Je bent een echte "charmeur."

Maar ook in deze beschrijving kan je je niet vinden als jij voor nummer 3 hebt gekozen. Wat zegt dat over je karakter? Namelijk dat je extreem gereserveerd bent. Je bent niet erg verzekerd van jezelf en houd je er daarom niet van om met veel mensen tegelijk te zijn. Alleen zijn vind je heerlijk en omring je je graag met een klein, select gezelschap die je snappen en jou het zelfvertrouwen geeft wat je nodig hebt.

De vierde appel met zijn roodoranje kleur wijst op grote gevoeligheid. Als iemand om jou heen zich niet lekker voelt en behoefte heeft aan genegenheid dan meld jij je juist in plaats van je te verstoppen. Je hebt andermans gevoelens scherp in de gaten en gaan jouw gevoelens ook heel diep, maar let erop niet te overdrijven. Anderen kunnen wellicht denken dat je een beetje overdreven bent in je reacties.

Het antwoord dat je geeft zal je iets verklappen over je karakter...

Het antwoord dat je geeft zal je iets verklappen over je karakter...

U.S. Department of Agriculture/Flickr

Geen van de vier tot zover kwam overeen met jouw keuze. Wat is jouw lievelingsappel? Nummer 5? Als dit je perfecte lievelingsappel is dan moet je weten dat je een evenwichtig karakter heb. Je bent kalm, rustig, je hebt vrede met jezelf en de kleur van de appel symboliseert de perfecte relatie die je hebt met de natuur en hetgene waar jij je mee omringt. Door je pacifistische aard leef jij lekker en ben je een heel fijn iemand om in de buurt te hebben. Je brengt rust en kan niemand jou dit vredige gevoel afnemen.

Maar nee, jij hebt appel nummer 6 gekozen. Die geel  groene appel doet wat met je en zou je geen andere kleur appel kunnen kopen. Hoe dan? Je bent zeker weten een optimistisch en positief persoon, maar dit is niet altijd iets goeds. Mensen om je heen zouden kunnen denken dat je niet volwassen genoeg bent en dat je nog een lange weg moet afleggen om zelfstandig te worden.

Welke appel heb jij gekozen? Laat weten of jij je, al is het maar een beetje, hebt herkend in de genoemde beschrijvingen.

Advertisement