Ze verliest haar trouwring op het strand en maakt een foto om hem te vinden met behulp van het web: zie je hem?

Janine image
door Janine

18 Juni 2024

raedcabello/Reddit

Advertisement

Een vrouw heeft het web om hulp gevraagd bij het vinden van haar trouwring, verloren in een context die alles erg ingewikkeld maakt: een strand vol met stenen, schelpen en kleine blaadjes. Zal het haar lukken?

Ring verloren op het strand: “Vind mijn trouwring”

Pexels

Wanneer we een voorwerp verliezen, ook al is het heel klein, in een omgeving zoals het strand, is er echt reden tot bezorgdheid: het risico bestaat dat het verloren raakt tussen de veelheid aan korrels, rotsfragmenten en schelpen, waardoor het niet meer te onderscheiden is. Dit is wat er gebeurde met een vrouw die, nadat ze haar trouwring was verloren, bedacht om een foto te maken van de plek waar hij was gevallen en de afbeelding te delen op Reddit om de hulp van gebruikers in te roepen. “Vind mijn trouwring” is de titel van haar post, die precies een foto laat zien van de omtrek waar de ring zou moeten liggen.

Ongetwijfeld is het niet gemakkelijk om de ring te vinden, verre van dat: je hebt het gezichtsvermogen van een havik nodig om het juweel te vinden! Aan de andere kant is er geen keuze: je kunt moeilijk opgeven zoiets belangrijks als een trouwring te vinden! Dus gaan de gebruikers aan de slag om de vrouw te helpen, op zoek naar het verloren voorwerp in elke hoek van de afbeelding.

Advertisement

De visuele uitdaging van de trouwring: waar is hij?

Een uitdagende “missie”, die desondanks goed afliep. "Gelukkig heb ik hem gevonden”, schreef de vrouw, maar de prestatie vergde de inzet van meerdere mensen en werd een waar raadsel dat het gezichtsvermogen van velen testte. "Het is niet zo moeilijk als je al langer dan een dag op deze plek bent”, grapt iemand, "Het is erger als je weet dat het daar is gevallen en je hem nog steeds niet ziet”, voegt een ander eraan toe. Een gebruiker geeft toe dat hij de hoop heeft opgegeven: "Ik zag drie dingen die op ringen leken, toen zag ik de hint en realiseerde ik me dat ik het mis had. Ik ben zo slecht in dit spel!"

Maar wat is de tip? Nou, gewoon inzoomen op de afbeelding helpt om de verloren ring te ontdekken, die heel goed verborgen lijkt te zijn. "Mijn vrouw verloor de hare op een oprit met grind een paar maanden nadat we getrouwd waren. Sindsdien heeft ze er geen een meer”, zegt iemand. Blijkbaar heeft zijn vrouw geen foto's genomen, zoals de gebruiker in kwestie. Foto's maken van het gebied stelt je namelijk in staat om in te zoomen en het van dichterbij te bekijken, het af te speuren en je gezichtsvermogen wat minder te belasten. 

Maar dan nog is het niet eenvoudig om de ring te zien: zie jij hem? Concentreer je op het midden van de foto en verplaats je langzaam tot je hem gevonden hebt. Hieronder vind je de exacte positie, maar het is een uitdaging: probeer hem te vinden voordat je opgeeft en naar beneden scrolt om erachter te komen waar hij is.

De trouwring ligt hier verborgen, op een blaadje

raedcabello/Reddit

Daar is hij, de verloren trouwring. Hij ligt bijna precies in het midden van de foto, bovenop een blaadje, zoals bijna alle voorwerpen op de foto. “De ring is gevonden, maar iets hoger aan de rechterkant lijkt er ook een munt op een blad te liggen”, merkt iemand op. De zoektocht naar de ring zou kunnen leiden tot andere mysterieuze vondsten die in de foto verborgen zijn. 

Is het jou gelukt om de ring te zien op dit stukje strand bedekt met kiezels, schelpen en gebladerte?

Advertisement