Een Man Koopt Snelbinders Maar Gebruikt Ze Op Een Innovatieve Manier - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Man Koopt Snelbinders Maar Gebruikt…
Doe Jij Een Van Deze Dingen? Dat Betekent Dat Je Hond Jouw Baas Is En Dat Je Dat Wel Prima Vindt! Deze Lekkere Broodtaart Wordt Je Nieuwe Stokpaardje In De Keuken!

Een Man Koopt Snelbinders Maar Gebruikt Ze Op Een Innovatieve Manier

54.327
Advertisement

Snelbinders hebben bijna altijd een beroerd leven, ze zijn van die onmisbare dingen die in je garage moet hangen, en liggen je altijd in de weg, maar de dag dat je ze moet gebruiken komt maar niet.

Wanneer het bewuste moment gekomen is, waar je bijvoorbeeld iets moet vastmaken aan de bagagedrager van de auto, dan vergeten we dat we snelbinders hebben en dan lossen we het maar op met touwen en geïmproviseerde knopen.

Dingen zoals deze overkwamen je tot nu toe omdat je nog niet wist van de geweldige manieren waarop je snelbinders kunt gebruiken; je zal ze straks niet zo nutteloos meer vinden!

Om de tutorial (stap voor stap uitleg) te zien, klik dan op de link rechtsonder elke foto :-)

Snelbinders kunnen worden gebruikt als tijdschriftenhanger, zodat je de bladen altijd op een nette manier bij de hand hebt!

Advertisement

Het is altijd zo irritant dat alles altijd wegwaait tijdens de picknick, kleed met eten en al, maar niet wanneer je deze geniale kleedklemmen gebruikt!

De duizend stukken kinderspeelgoed krijgen eindelijk een plek, en zijn ze ook nog eens makkelijk bereikbaar voor kinderen.

foto: Pinterest

En op dezelfde manier blijven ballen ook niet overal liggen in de garage.

Advertisement

Met een paar snelbinders en kurk maak je makkelijk herbruikbare binders.

Advertisement

Een snelbinder is ook nodig voor het beschermen van breekbare dingen zoals deze potten. Ps: bekijk ook de keukenrol eens!

De voorleesboeken van de kinderen netjes geordend bij de hand!

Advertisement

Als de boodschappen uit de tas vallen tijdens de rit en er overal groente en koekje liggen, dan is deze truc zeker goed voor jou.

Om maar niet te beginnen over de verlengkabels die altijd in de war zitten! Op het moment dat je ze nodig hebt is dit de makkelijkste manier om er snel bij te kunnen...

Als je een gordijn achter het andere wil hangen, laat dan de elastiek door het gordijn lopen en hang hem dan op! voilà!

foto: Pinterest

Gebrek aan kasten of kledinghaken? Je hebt ze niet nodig, want je kunt met een stel snelbinders en plankjes het probleem al oplossen. Geniaal!

foto: Brit.co
foto: Brit.co
foto: Brit.co

En als dit niet genoeg manieren zijn voor je om snelbinders te gebruiken, dan helpt de onderstaande video je wel aan nieuwe ideeën over hoe je snelbinders kan gebruiken, die eerst maar voor een paar dingen konden worden ingezet!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt