Het resort is mooi, maar het is het zwembad waar iedereen over praat - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het resort is mooi, maar het is het…
Dit is de droogste plek op aarde, maar om de 7 jaar vindt er een indrukwekkend natuurverschijnsel plaats De Canadese lynx is een uniek en schitterend schepsel mede dankzij zijn enorme poten

Het resort is mooi, maar het is het zwembad waar iedereen over praat

Door Sarah Nichele
12.406
Advertisement

Als je naar buiten kijkt en de grijze lucht ziet en het kwik dat maar niet wil stijgen, dan lijkt een dag in de zon op een ligbedje aan het zwembad wel heel ver weg te liggen. Er zit niets anders op dan onze ogen sluiten en dromen over een oord ver van huis waar we in het comfort van een vijf sterren resort kunnen baden.

Als je droomt van een enorm zwembad in een sprookjesachtig resort gelegen in een prachtig land, weet dan dat deze droom werkelijkheid kan worden. Je hoeft alleen maar je koffers te pakken!

Je moet er wel even voor naar Chili vliegen en aanbellen bij het resort "San Alfonso del Mar", maar daarna heb je de beschikking over een prachtig blauwgekleurd zwembad die maar liefst 8 hectaren beslaat.

Dit zwembad is even groot als 6.000 zwembaden bij elkaar en het zwembad wordt, met zijn 27°C, volledig verwarmd door de zon. De hoge temperatuur is nodig om te kunnen garanderen dat het water ook op 4 meter diep aangenaam warm is.

Advertisement

Het duurde 5 jaar om dit zwembad te verwezenlijken, niet alleen vanwege de omvang ervan, maar ook omdat het zwembad gebruik maakt van gefilterd oceaanwater. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen en dit zwembad genereert geen vervuiling.

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt