Deze vrouw besloot de haren van haar benen in het zwembad te scheren: een gebruiker filmde de bizarre scène

Janine image
door Janine

28 Augustus 2022

Deze vrouw besloot de haren van haar benen in het zwembad te scheren: een gebruiker filmde de bizarre scène
Advertisement

Als het warm wordt, wil je graag een leuk weekend op het strand of aan het zwembad doorbrengen. Sommige vrouwen willen echter perfect zijn voordat ze in kostuum verschijnen, en een van de eerste dingen die ze doen is naar de schoonheidsspecialiste gaan. De beschikbare tijd om voor jezelf te zorgen wordt echter steeds minder, en soms is het ineens weekend en ben je niet klaar voor je dagje uit. Misschien is dat wat er met deze vrouw is gebeurd, of misschien vond ze het zwembad gewoon de meest geschikte plek om zich te scheren.

Een Reddit-gebruiker merkte in een zwembad in een hotel in Florida de vreemde houding van een vrouw op en wilde dit filmen. De vrouw in kwestie leek op het punt te staan het water in te gaan, ze stopte echter op de trap, ging zitten en dompelde alleen haar benen onder. Daarna haalde ze een scheermesje tevoorschijn en begon zich te scheren.

via mamamia

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

De scène is zeer ongebruikelijk. Het vreemde van wat er gebeurde was zodanig dat het een individu dwong om alles te registreren. Aanvankelijk ging de video ongestoord voorbij, maar in korte tijd verspreidde het zich als een lopend vuurtje, zozeer zelfs dat het in meerdere kranten en op alle sociale media verscheen, en werd uitgezonden door tal van nieuwsprogramma's.

Hoewel er in Florida geen regel is die verbiedt om je bij het zwembad te scheren, is het in deze gevallen waarschijnlijk het decorum dat als een kompas voor het gedrag fungeert. Deze vrouw moet blijkbaar hebben gedacht dat er niets mis was met scheren in het openbaar. Hetzelfde kan niet gezegd worden van degenen die onder de video hebben gereageerd.

Advertisement
screwsausage/Reddit

screwsausage/Reddit

Veel gebruikers hebben besloten om op de clip te reageren om de vrouw en haar houding aan te vallen en beweerden dat dit niet de manier was om zich in het openbaar te gedragen: "Ik zal deze video onthouden de volgende keer dat ze me vragen om naar het zwembad te gaan". Anderen hebben echter geprobeerd om ironisch te reageren: "stel je de onvrijwillige slok water voor, wat soms gebeurt als je zwemt...".

Hoe zou jij gereageerd hebben als je voor deze scène had gestaan?

Advertisement