Ze kan niet langer dan 24 uur zonder McDonald's: "Mensen zeggen dat ik naar vet ruik"

Janine image
door Janine

01 Mei 2023

Ze kan niet langer dan 24 uur zonder McDonald's: "Mensen zeggen dat ik naar vet ruik"
Advertisement

Het behoeft geen betoog dat het zogenaamde junkfood, hoewel niet aanbevolen, voor de meeste mensen een verleiding is. Zelfs degenen die een gezond en uitgebalanceerd dieet proberen te volgen, trakteren zichzelf af en toe, zonder te overdrijven, op een alternatieve maaltijd op basis van hamburgers en patat. En dan is er de hoofdpersoon van dit artikel die een echte 'verslaving' heeft aan dit soort eten en zo'n tweeduizend pond per jaar uitgeeft bij McDonald's.

via Delecious Food

Advertisement
Darcy Hutchinson/Linkedin

Darcy Hutchinson/Linkedin

Darcy Hutchinson is zeker niet de enige fan van de beroemde fastfoodketen, maar ze behoort zeker tot de meest fervente: de jonge tweeëntwintigjarige uit het Engelse Manchester kan het niet weerstaan. Af en toe genieten van een smakelijke maaltijd, zelfs als dit als ongezond wordt beschouwd, is zeker geen probleem, maar Darcy kan niet langer dan 24 uur zonder naar McDonald's te gaan en geeft ongeveer £30 per week uit aan haar favoriete eten, dat ze zich bijna elke dag als ontbijt, lunch of diner toestaat.

"Meerdere keren per dag langs de verleidelijke geur van versgebakken hartige goedheid lopen, is een verleiding die ik zelden kan weerstaan", zegt Hutchinson, die in het echte leven maakster van inhoud is. "Een cheeseburger van 99 cent wint het altijd van het bereiden van een maaltijd. Er is een McDonald's in de buurt van mijn appartement. Ik heb veel liever een McChicken dan pasta met pesto voor de vierde avond op rij."

Haar passie voor fastfood begon vier jaar geleden toen ze naar de universiteit ging, als snel en makkelijk alternatief voor een gerecht dat je thuis moet koken. Deze gewoonte heeft haar een grappige bijnaam opgeleverd: "Iedereen noemt me 'McDarcy'. Ik vul mijn vuilnisbak op kantoor met verpakkingen van McDonald's en iedereen vertelt me ​​dat het ongezond is, maar hoe slecht kan het zijn?"

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Darcy legde haar eetroutine uit: "Elke ochtend koop ik een focaccia met spek en kaas voor £1,98. Het bevat minder dan 300 calorieën en ik kan er tot de lunch mee doen, wanneer ik een Big Mac bestel, terwijl mijn collega's hun saaie maaltijd eten." Hoewel haar dieet door de mensen om haar heen als verkeerd wordt beschouwd, beweert de jonge vrouw in uitstekende conditie te zijn en nog geen puistje op haar gezicht te hebben.

Geen negatieve gevolgen dus, op één na: “Mensen zeggen dat ik naar vette Big Macs ruik. Elke keer als ik het eet, blijft de geur dagenlang aan mijn kleding hangen. Mijn huisgenoot is er inmiddels aan gewend. Het eten is zo vettig dat ik het gevoel heb dat ik een douche nodig heb zodra ik klaar ben met eten."

Zou jij elke dag fastfood kunnen eten?

Advertisement