Model van een site voor volwassenen werd uit een supermarkt gezet vanwege haar kleding

Janine image
door Janine

28 April 2023

Model van een site voor volwassenen werd uit een supermarkt gezet vanwege haar kleding
Advertisement

Kleding wordt vaak eenvoudigweg beschouwd als uiterlijke manifestatie van iemands karakter, meestal beschrijft de manier van kleden de innerlijkheid van een persoon veel meer dan woorden. Juist om deze reden zou iedereen vrij moeten zijn om te dragen wat hij wil, ook al zijn er beperkingen, gebaseerd op de plaats waar je je bevindt. Maar is het juist om je persoonlijkheid te moeten beperken en je om te kleden omdat je anders de moraal van anderen zou kunnen aantasten?

Het model voor een site voor volwassenen, die de hoofdpersoon is van het verhaal dat we gaan vertellen, werd uit een supermarkt gezet omdat ze een korte broek droeg die te kort was. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
kerolay_chaves/Instagram

kerolay_chaves/Instagram

Kerolay Chaves is een 21-jarige vrouw dat als model werkt op een site voor volwassenen. Via haar profielen deelt ze foto's en video's die haar dagelijks leven laten zien. Via Instagram wilde ze vertellen wat er met haar gebeurde toen ze boodschappen ging doen. Om naar de supermarkt te gaan had ze besloten om iets te dragen wat ze als heel normale kleding beschouwde, namelijk een topje en een korte spijkerbroek. Jammer echter dat de medewerkers en andere klanten haar kleding niet leken te waarderen, aangezien ze werd verzocht te vertrekken, omdat ze te bloot gekleed was.

"Ik was net in de supermarkt om wat koekjes te kopen, maar mensen begonnen me meteen boos aan te kijken vanwege de manier waarop ik gekleed was, ze keken me bevooroordeeld aan. Uiteindelijk vroeg een medewerker me om weg te gaan. Ik werd eruit gegooid alleen vanwege de kleding die ik droeg. Ik voelde me beledigd door de haat die ik heb geleden. Ik denk dat alle beledigingen die ik heb ontvangen te maken hebben met de angst van een geëmancipeerde vrouw die zich kleedt zoals ze wil. Helaas word ik elke dag gedwongen met dit gedrag om te gaan".

Advertisement
kerolay_chaves/Instagram

kerolay_chaves/Instagram

Ook de post waarin ze het verhaal vertelde bleef niet onopgemerkt, er waren tal van mensen die tussenbeide kwamen om commentaar te geven en benadrukten dat er geen reden is om zo gekleed te gaan: "het is niet nodig om zo gekleed naar de supermarkt te gaan” of "je brengt andere mensen in verlegenheid, die daar vaak met kinderen zijn".

Naast de tegenstanders zijn er echter ook ondersteuners, die de kant van de vrouw hebben gekozen met het argument dat iedereen vrij moet zijn om zich te kleden zoals ze willen.

Wat vind jij?

Advertisement