Ze wilde een boom op haar kamer: haar vader creëerde iets wat al haar verwachtingen overtrof - Curioctopus.nl
x
Ze wilde een boom op haar kamer: haar…
Een fotograaf laat ons de ware aard van een pitbull zien aan de hand van nooit eerder vertoonde foto's 15 kinderen hebben hun vader getransformeerd in een prinses - of ze dit nu wilden of niet!

Ze wilde een boom op haar kamer: haar vader creëerde iets wat al haar verwachtingen overtrof

11 Februari 2016 • Door Sarah Nichele
2.767
Advertisement

Ouders doen er alles aan om hun kinderen gelukkig te maken. Als het gaat om het vervullen van hun wensen, verschuift al het andere even naar de achtergrond, en als ze om iets vragen wat goed te verwezenlijken is, waarom zouden wij hen dit onthouden? Het gezicht van een gelukkig kind is het kostbaarste dat er bestaat op de wereld.

Het is natuurlijk niet de bedoeling om ze te verwennen, ze moeten de waarde van dingen leren inzien en de inspanning die nodig is om iets tot stand te brengen, maar aan de andere kant is de kindertijd de meest magische periode van een mensenleven en als ouder wil je hier zoveel als mogelijk is uit weten te halen. Soms komen kinderen echter met verzoeken die voor hen heel makkelijk lijken, maar in werkelijkheid soms wat moeizamer zijn...

Als je denkt dat jouw kind met een onmogelijk verzoek komt aanzetten, heb je nog niet gezien wat deze papa heeft gedaan voor zijn dochter...

 

via: Imgur

Toen zijn dochter hem vertelde dat ze graag een boom op haar kamer zou willen hebben om in te zitten en te lezen, ging hij meteen aan de slag.

De kamer van het meisje was groot genoeg voor dit ambitieuze project...

Advertisement

Nadat hij een model had gebouwd, ging hij over op het verwezenlijken van een metalen structuur in de vorm van een boom die zich uitstrekte over de hele kamer: de structuur is stevig genoeg om drie volwassenen te dragen.

Na het plaatsen van het frame, werden de lichten geplaatst en werd het geheel ingesloten in een metalen net.

Na het maken van de schors met een mengsel van cement werd de kamer geverfd en de boom zelf en was het project eindelijk klaar.

Advertisement

De boom zit vol met betoverende details die behoren tot de magische wereld waar ze zo dol op is. Dit is één van de poorten die toegang bieden tot de magische boom.

De kamer lijkt op een sprookjesachtig bos. Bladeren en takken versterken het idee dat je je buiten in de open lucht bevindt.

Advertisement

In elke hoek van de kamer zijn fascinerende details te vinden...

De rest van de kamer is al even betoverend! Het zachte, natuurlijk ogende tapijt aan de ene kant en de felgekleurde muren aan de andere kant... het geheel is in één woord geweldig!

Advertisement

Nu de droom van dit kind werkelijkheid is geworden, brengt ze uren door met lezen in de beschutting van haar boom: ze wil hier nooit meer weg, en geef haar eens ongelijk!

Deze kamer is het resultaat van de onvoorwaardelijke liefde van een vader voor zijn dochter. Prachtig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt