Hij fotografeert zijn dochter dicht in de buurt van een paard , als hij het uiteindelijke plaatje ziet kan hij zijn ogen niet geloven! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij fotografeert zijn dochter dicht…
Kies twee mannen op de boom: een kleine test om een ​​beetje meer over jezelf te weten komen 20 dieren die een mooier verjaardagsfeest dan jijzelf hebben meegemaakt!

Hij fotografeert zijn dochter dicht in de buurt van een paard , als hij het uiteindelijke plaatje ziet kan hij zijn ogen niet geloven!

Door Romy Mortier
11.402
Advertisement

Paarden zijn het symbool van elegantie en vrijheid: een keer paardrijden is een ervaring die iedereen ten minste een keer in zijn leven zou moeten proberen. Soms, echter, kunnen deze slimme dieren verradelijk zijn en doen ze mee aan een vermakelijke blunder, ze tonen zich van hun speelse en plezierige kant. 

Een vader ging met zijn dochter naar het park, toen zij in de straten van de stad paarden zagen die weelderige koetsen trokken. Het meisje, verliefd op deze prachtige dieren, vroeg hem om een ​​foto van haar samen met een paard te maken. De vader nam de foto, maar toen hij het ​​plaatje zag ... kon hij zijn ogen niet geloven! 

Onder alle paarden die paradeerden in de straat, werd het meisje verliefd op een paard in het bijzonder: zij wilde een foto van haar naast dat prachtige paard, om koste wat kost een herinnering aan hem te hebben.

De foto eenmaal genomen, kon de vader niet geloven wat hij had gefotografeerd: de foto was erg leuk, het meisje op de voorgrond, trots om daar te zijn op dat moment, en op de achtergrond het paard ...

Advertisement

Ook het paard was heel blij om deel te nemen aan de foto als mooie herinnering!

De foto gaat de hele wereld over door zijn unieke karakter en het geluk dat de vader in het vastleggen van dat moment in het bijzonder had gehad.

Het is echter heel duidelijk wat het paard van plan was door zijn uitdrukking: niets anders dan poseren met een mooie glimlach! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt