Elke Ochtend Vlecht Een Moeder Het Haar Van Haar Dochter Voordat Ze Naar School Gaat. De Resultaten Doen Iedereen Versteld Staan. - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke Ochtend Vlecht Een Moeder Het Haar…
Waar Zijn Gummieberen Van Gemaakt? Zijn Ze Slecht Voor Je? Het Antwoord Zal Je Verbazen! Maak Je Eigen Originele Bloempottentoren Zonder Lijm Of Schroeven Te Gebruiken

Elke Ochtend Vlecht Een Moeder Het Haar Van Haar Dochter Voordat Ze Naar School Gaat. De Resultaten Doen Iedereen Versteld Staan.

Door Skip Tromp de Haas
46.266
Advertisement

Shelley Gifford is moeder van een prachtig meisje genaamd Grace. Haar moeder woont samen met de rest van het gezin, in Melbourne Australië. Al van kleins af aan vond zij het leuk om te vlechten. Voor elke gelegenheid vroeg zij aan familieleden en vrienden of zij hun haar mocht vlechten.

Haar passie werd naar een hoger niveau getild in 2014 toen ze op internet verschillende sites over vlechten en haardrachten vond. Haar vaardigheden zijn zichtbaar verbeterd, aangezien zij elke ochtend kon oefenen met een nieuwe vlecht met het haar van haar dochtertje. Grace heeft op school altijd een look die altijd weer anders is.

Bekijk de foto's zelf maar, dan snap je wel wat wij bedoelen.

Voordat ze inspiratie vond op internet wist ze jarenlang alleen maar twee soorten vlechten te maken, de standaard en de Franse.

Al van kleins af aan was haar dochtertje haar lievelingsmodel. Met haar haar kon ze altijd weer nieuwe dingen uitproberen.

Advertisement

Ze doet vrijwel elke dag het haar van haar dochtertje voordat het meisje naar school gaat en maakt een foto van het resultaat.

Ze heeft 's morgens maar 15 of 20 minuten de tijd... Als er meer tijd voor vlechtwerk nodig is, dan doet ze dat in het weekend.

Ook Grace kan niet zonder vlechten de deur uit die maken dat mensen haar aangapen.

Advertisement

Haar moeder doet de vlechten in het haar van haar dochter als zij TV zit te kijken voordat ze naar school moet. Door het zo te doen, vindt Grace het geen probleem dat haar haar wordt gevlecht.

Shelley is gek op het maken van vlechten, het is haar hobby en ze is er zeker van dat Grace het later ook leuk zal vinden.

Advertisement

Grace is een lief en aanhankelijk kind. Ieder kind kan met haar overweg.

Het haar van Grace is bekend bij iedereen. Op school, sportschool en op alle andere plekken waar ze vaak komt.

Advertisement

Iedereen is het erover eens dat de vlechten simpelweg fantastisch zijn.

Het is 'r wel eens overkomen dat mensen stopten, de straat overstaken en het van dichtbij kwamen bekijken.

Shelley gaat gewoon door met het leren van nieuwe vlechten, die ze meteen verwerkt in het haar van Grace.

Ze ziet het vlechten van haar dochters' haar geen opgave, ze doet het graag.

Veel van de ideeën komen overduidelijk uit eigen koker.

Vlechten is een ware kunst, het is veel meer dan een manier om je haar te doen.

Het leven is altijd zo gehaast en vol naschoolse activiteiten. Even zitten en de tijd nemen voor vlechten haalt de haast een beetje uit de dagen.

Daarom vindt Shelley de vroege ochtenduren zo fijn. Terwijl zij bezig is met Grace, zet haar man koffie. Dit zijn de gezinsmomenten die de fijnste gevoelens oproepen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt