Een brandweerman redde een baby van de vlammen... 17 jaar bedankt ze hem voor het redden van haar leven - Curioctopus.nl
x
Een brandweerman redde een baby van…
Hij bracht 25 jaar onder de grond door met zijn hond en verwezenlijkte een onvoorstelbare creatie Een ondernemer produceert fietsen van bamboe en verandert hiermee het leven van een heel dorp

Een brandweerman redde een baby van de vlammen... 17 jaar bedankt ze hem voor het redden van haar leven

01 Mei 2016 • Door Sarah Nichele
4.077
Advertisement

In 1998 betrad Mike Hughes, brandweerman van beroep, een brandend huis om het leven van een 9 maanden oude baby te redden, die in haar wiegje lag te slapen. 17 jaar later is Mike nieuwsgierig naar hoe het verder is gegaan met het meisje en hij besluit om via Facebook naar haar te zoeken.

Danielle Davison is nu een meisje van 17 jaar oud en heeft net haar diploma behaald. Ze kan de man die ooit haar leven niet genoeg bedanken en besluit om het uit te nodigen voor haar diploma-uitreiking.  

"Toen we aankwamen was een deel van de woning al verwoest door de vlammen. Danielle was nog binnen, in haar wieg in de slaapkamer", vertelt de brandweerman.

Jaren later besloot Mike om contact op te nemen met het meisje via Facebook en schreef: "Ik geloof dat ik de man ben die je van de vlammen heeft gered toen je nog een baby was".

Advertisement

Danielle besloot daarop om de man uit te nodigen voor haar diploma-uitreiking: "De aanwezigheid van Mike op deze dag was erg belangrijk voor mij. Zonder hem zou ik hier niet zijn vandaag."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt