Achtergelaten meisje overleeft de kou dankzij de puppy's: ze hielden haar warm

Janine image
door Janine

26 December 2021

Achtergelaten meisje overleeft de kou dankzij de puppy's: ze hielden haar warm
Advertisement

Niet alle vrouwen hebben de mogelijkheid om een zwangerschap onder ogen te zien of een kind op te voeden. De redenen kunnen verschillend zijn: ze voelen zich er niet klaar voor, ze denken dat ze er niet tegen opgewassen zijn, er zijn familiale of economische problemen. Er zijn verschillende manieren om met ongewenste zwangerschappen om te gaan, en deze kunnen al dan niet gedeeld worden. Een vrouw in India maakte een extreem en verdrietig gebaar: ze liet haar dochtertje op straat achter. We zijn hier niet om je de motieven te vertellen - die onbekend zijn - die haar ertoe brachten zo'n dramatisch gebaar te maken. We willen je het verhaal vertellen van een wonder, dat ons hoop geeft en dat ons doet geloven dat - zo nu en dan - onverwachte goede dingen gebeuren, en dat het leven van een pasgeborene zelfs kan worden gered door degenen waarvan we het niet hadden verwacht.

via jeevaashraya/Facebook

Advertisement
Jeev Aashraya/Facebook

Jeev Aashraya/Facebook

In India was er sprake van een wonder, en het verhaal raakte duizenden mensen: dit meisje werd in Mugeli - in India - in de kou achtergelaten, zonder enige vorm van kleding die haar kon beschermen tegen de nachtvorst. Gelukkig werd de pasgeborene gezond gevonden, en dit dankzij de puppy's die haar - met hun warmte - hebben gered en beschermd.

Advertisement
Jeev Aashraya/Facebook

Jeev Aashraya/Facebook

Het verhaal had slechter af kunnen lopen, en mensen waren verbaasd over hoe het kleine meisje erin slaagde te overleven. Maar de aanwezigheid van die kleine hondjes was wonderbaarlijk en ze lieten haar de koude temperaturen overleven. De dorpelingen vonden haar de volgende ochtend in goede staat: het meisje sliep, ze had nog geen schrammetje, en de puppy's sliepen vredig naast haar, samen met hun moeder. De pasgeborene werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en gecontroleerd door de artsen, die met opluchting bevestigden dat ze in goede gezondheid verkeerde. Kunnen honden mensen redden? Absoluut, en dit is het zoveelste bewijs: ze zijn niet alleen in staat om onze dagen op te fleuren en trouwe vrienden van hun baasjes te zijn. Ze lijken bijna in staat om moeilijke en gevaarlijke momenten te herkennen: hun aanwezigheid was voldoende om dit kleine meisje te laten overleven en - hopelijk - een familie te vinden.

Advertisement