Lerares zit elke dag uren in de bus om naar school te gaan: ze geven haar een auto

Janine image
door Janine

01 December 2022

Lerares zit elke dag uren in de bus om naar school te gaan: ze geven haar een auto
Advertisement

Gedurende het leven kan iedereen in de problemen komen. Op die momenten proberen we altijd uit eigen kracht door te gaan, vaak dwingt trots ons om niets te zeggen, maar vooral ook niet om hulp te vragen. Juist in deze situaties begrijpen de naaste mensen wat er gebeurt en trekken ze zich niet terug, integendeel, ze grijpen meteen in om een ​​handje te helpen.

Het komt vaak voor dat er onverwachts hulp komt, zoals deze lerares overkwam die met de bus naar school moest, maar de moeder van een van haar leerlingen gaf haar een auto om haar verplaatsingen te vergemakkelijken.

via courtneyadeleye/Instagram

Advertisement
courtneyadeleye/Instagram

courtneyadeleye/Instagram

Er zijn leraren waar je meer aan gehecht raakt dan anderen, dit is waarschijnlijk het geval met deze lerares. Mevrouw Courtney Adeleye, CEO en oprichter van het bedrijf in schoonheidsproducten The Mane Choice, besloot iets te doen nadat ze ontdekte dat de lerares van haar dochter elke dag enkele uren met de bus moest reizen om naar school te gaan. Toen zij en haar man dit hoorden, wachtten ze niet langer en de volgende dag gingen ze naar een dealer en kochten een auto.

"Toen mijn man me vertelde dat de lerares van mijn meisjes elke dag meerdere bussen moest nemen om van en naar het werk te gaan, in weer en wind, vroeg hij me of we iets konden doen. Ik antwoordde: 'Zeg maar niets meer!' Dus de volgende dag spraken we af bij de dealer om een ​​verrassing voor haar voor te bereiden. Daarna gingen we met de auto naar school."

Advertisement
courtneyadeleye/Instagram

courtneyadeleye/Instagram

Het hele gebeuren werd vastgelegd door de dochter van de onderneemster. De clip laat zien hoe Courtney en haar man met de lerares naar het parkeerterrein van de school lopen. Eenmaal buiten laten ze haar de auto zien, een Ford Focus met een strik op de motorkap. Op dat moment wendt de ongelovige lerares zich tot de zakenvrouw en vraagt ​​haar met een ontroerde stem: "Weet je het echt zeker?". De zakenvrouw koos ervoor om in te grijpen, vooral ontroerd door de woorden die haar dochter over haar lerares uitsprak.

Courtney is geen onbekende in het helpen van mensen in nood, ze heeft meer dan 150 van haar fans financieel geholpen op sociale media.

Een gebaar van goedheid en vrijgevigheid, wat vind jij?

Advertisement