Komt een weeshuis binnen en stuit op 100 baby's in volledige stilte: dit breekt haar hart - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Komt een weeshuis binnen en stuit op…
Het absurde verhaal van een kind dat werd achtergelaten door zijn ouders omdat ze geloven dat hij bezeten is door de duivel Deze kinderen vieren de dag waarop ze geadopteerd werden op de foto: hun glimlach zal uw hart verwarmen

Komt een weeshuis binnen en stuit op 100 baby's in volledige stilte: dit breekt haar hart

Door Romy Mortier
35.436
Advertisement

Het verhaal dat we op het punt staan om te vertellen werd bekend gemaakt door Dayna Mager met een opmerkelijke post op haar Facebook-profiel.Het bericht bevatte een foto genomen door haar man Matt, die haar samen met hun dochter Luella in de wieg portretteert, de dochter die ze onlangs in hun familie hebben mogen ontvangen.

Dayna is op de foto in de wieg geklommen om het kleintje te kalmeren na een huilcrisis, gedreven door de vreselijke ervaring waar ze getuige van is geweest in een weeshuis in Uganda.

De ervaring heeft het moederhart van Dayna zo geraakt dat het leidde tot de beslissing om haar dochter op een andere manier te gaan benaderen.

Tijdens een mis die werd bijgewoond door Matt en Dayna, heeft een missionaris aandacht gevraagd om zijn verhaal te vertellen over een ervaring welke hij had gehad in een weeshuis in Oeganda.

Eenmaal binnengekomen in het weeshuis, bevond hij zich voor 100 kinderbedjes met kleintjes erin, hij had nog nooit zoveel kinderen samen gezien, maar al snel viel hem iets anders op...

foto: faithit.com
Advertisement

Ondanks het grote aantal kleintjes, bevond zich in het weeshuis een akelige stilte: geen van de baby"s, allen levend, huilde of maakte geluid. De missionaris is direct naar de verpleging gestapt om navraag te doen.

Het antwoord was zeer shockend: " Ongeveer een week nadat de kleintjes hier aankomen, stoppen ze met huilen, vanaf het moment dat ze zich realiseren dat hier niemand voor hen komt..."

Het beeld van deze stille kleine arme zieltjes, alleen en aan zichzelf overgelaten, trof het hart van Dayna diep en brak het in duizend stukjes.

Advertisement

De volgende nacht, tijdens dat ze samen met haar kleine dochter in slaap valt, voelt Dayna dat ze een belofte wil maken aan haar kind: diè van het altijd present zijn op het moment dat ze nodig zal zijn voor haar.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt