x
Deze fotoshoot werd gemaakt ter gelegenheid…
De oudste vrouw ter wereld onthult haar geheim ... en het heeft niets met voeding te maken! 15 dieren voor en na hun adoptie: zie hier het effect van liefde

Deze fotoshoot werd gemaakt ter gelegenheid van de geboorte van hun zesling: zes jaar later doen ze de fotoshoot nog een keer over... prachtig!

04 Augustus 2016 • Door Sarah Nichele
109.544
Advertisement

Voor de familie McGhee heeft het cijfer zes een speciale betekenis gekregen: zes jaar geleden haalde mevrouw McGhee de kranten omdat ze was bevallen van een meerling... een zesling om precies te zijn!

Om de zesde verjaardag van hun kinderen te vieren, besloten mama en papa McGhee om de fotoshoot die ze vlak na de geboorte met de zesling maakte, nog eens over te doen. Om ervoor te zorgen dat het effect hetzelfde bleef, besloten ze om te vertrouwen op de professionaliteit van dezelfde fotograaf.


In de originele fotoshoot poseerden Mia en Rozonno met hun slapende kroost. Ook papa besluit om zijn ogen even te sluiten.

foto: Mia McGhee

In de meest recente fotoshoot poseren de kinderen Elijah, Isaac, Josiah, Madison, Olivia en Rozonno Jr. klaarwakker, terwijl papa nogmaals in een dutje is vervallen, Zou het de vermoeidheid van de afgelopen jaren zijn?

foto: Mia McGhee
Advertisement

De familie McGhee speelt de hoofdrol in twee reality shows: "Six Little McGhees" en "Growing Up McGhee".

foto: Mia McGhee

Wij wensen deze prachtige familie het beste toe! 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt